• 19 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Çaykur Rizespor taraftarından #48saat tepkisi

Çaykur Rizespor taraftarları, 48 saatte yapılacağı söylenip günlerdir yapılamayan transferlerden dolayı sosyal medyada #48saat etiketiyle Yeşil-Mavili Kulüp yönetimini eleştiriyor.

Çaykur Rizespor taraftarından #48saat tepkisi

Turgay AYHAN

Bir yıl aradan sonra yeniden yükseldiği Spor Toto Süper Lig’de şimdiye kadar 10 yeni ismi transfer eden ve kiralık gönderdiği Matic Fink ile bonservisiyle satın aldığı kiralık futbolcusu Samudio’yu da kadrosuna dahil eden Çaykur Rizespor’da 9 ve 10 numara transferi için çalışmalar devam ediyor.

Ligin ilk 3 haftasını geride bırakan ve bir mağlubiyet, 2 beraberlik elde ederek henüz 2 puanı hanesine yazdırabilen Yeşil-Mavili kulüpte Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in de en çok dert yandığı konu kaliteli bir 9 ve 10 numaranın eksikliği.

Geçtiğimiz sezon sonunda Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, 05 Mayıs tarihinde yaptığı açıklamalarda transferin büyük bir bölümünü Mayıs ayı sonuna kadar tamamlamayı planladıklarını belirtirken, döviz kurunun dalgalı yükselişi evdeki hesabın çarşıya uymamasına sebep olmuştu.

Gelsun mi dediler, gelemedi

En son 09 Ağustos tarihinde Başkan Yardımcı’nın röportajında vurguladığı ve 48 saat içinde 9 numara transferinin netleşeceği söyleminin ardından Kulüp resmi sosyal medya hesaplarından “9 numara” vurgusu ile “Gelsun mi?” paylaşımı taraftarın da heyecana kapılmasına neden olmuştu.

Aradan geçen 16 gün sonunda Yeşil-Mavili taraftarlar geciken 9 ve 10 numara transferlerinden dolayı kulüp yönetimine tepki göstermek amacıyla sosyal medya üzerinden #48saat etiketiyle kampanya başlattılar.

İşte bazı #48saat paylaşımları

Yüzlerce taraftar özellikle twitter üzerinden #48saat etiketiyle yaptıkları paylaşımlar şöyle; “Tepkimiz sana #48saat, Nerede kaldun 48saat, 3. Çay Sezonu Geldi Bi Sen Gelmedun 9-10 Numara, adam gibi bir sezon rahatlamak varken 9 ve 10 no almayıp sıkıntı yaşamak mı istiyorsunuz, Yönetim bomba transfer için #48Saat demişti. Ama haftalar geçti ortada hala bir transfer yok.Yönetim acilen verdiği sözü tutmalı. Binlerce taraftar başkanın yaptığı açıklama ardından heveslendi. Ama yönetim taraftarın hevesini kursağında bıraktı. Taraftar yüzüstü bırakılmaz. ÇÖZÜN!, Madem transfer yapamıcaksınız niye milleti heyecana sokuyorsunuz. Muriqin yanına genç forvet mi lazım? Muriqi daha önce Madrid’de Barca’da oynadı da benim mi haberim yok, Mayısta transfer bitecek dediniz, #48saat dediniz, gelsun mi paylaşımı yaptınız? Hani nerede transferler?

Tarihin en uzun transferi #48saat

Resmi sayfa bile paylaştı ama 9 numara gelmedi. Bunun suçlusu sayfa değil yönetimdir. Gereğini yapıp bir an önce ihtiyacımız olan mevkilere (DOKUZ-ON) transfer yapılmalıdır,diğer takımlar borç batağında olmasına rağmen bizden daha iyi transfer yapıyorlar verdiğiniz sözler nerde eski yönetimden ne farkınız kaldı, Hasan başkan bu taraftar seni sevdi bağrına bastı. Bu camiayi hayal kırıklığına uğratma sakın. Transfer kapanmadan 9 ve 10 numarayı bekliyoruz. Sana güvendik stadı da dolduruyoruz. Artık top sende vurursan gol olacak. Kendini kanıtlamış en az 2 topçu bekliyoruz.

2 Milyon Kweuke'nin gidişine para verip 1 milyon 10 numara transferine veremediniz

#48saat Sınıfta kaldınız, taraftarı kandırıp aptal yerine koydunuz, diğer takımlar borç batağında olmasına rağmen bizden daha iyi transfer yapıyorlar verdiğiniz sözler nerde eski yönetimden ne farkınız kaldı, Hani verdiğiniz o sözler hani gelsun mi nerde #48saat, İki ayağı olsun yeter. Transfer istiyoruz!, Gelmesun mi deduk?”

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE