• 28 Mart 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

CHP Vaatlerini sıraladı

CHP Seçimlere 11 gün kala vaatleri ile sokağa indi

CHP Vaatlerini sıraladı

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz Rize’yi birlikte yönetmek için yola çıktıklarını belirterek “ Manifestomuz ile halkımızın huzuruna çıkıyoruz. Biz değil, birlikte yönetmek için halkımızın huzurundayız, Çaykur un satılmasına asla izin vermeyiz, Çaykur un Varlık fonundan derhal çıkartılması gerek” dedi.

    Mustafa BAYRAK

RİZE: 31 Mart yerel seçimleri öncesinde CHP Rize il yönetimi aday manifestosu ile birlikte sokağa çıkarak bildiri dağıttı.

    CHP İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında 26 maddeden oluşan vaatlerini açıklayan CHP İl Başkanı Saltuk Deniz Asla seçilene karışmayacaklarını belirterek “ Belediyeyi kazandığımız taktirde asla baskı unsuru olmayacağız. Sadece yönlendirme ve eksikleri bildireceğiz. Çaykur Varlık fonunda ve geçtiğimiz günlerde Çaykur bu konuda bir bildiri yayınladı. Çaykur un Varlık fonundan derhal çıkartılması gerek, Varlık fonu demek zarar eden kuruluşları satmak demektir” dedi.

    Çaykur Genel müdürünün atanmaması bizleri endişelendirmekte diyen Deniz “ Çaykur Genel müdürü atanmalı” dedi.

   Belediyenin halk ile birlikte yönetileceğini belirten CHP İl Başkanı 26 Maddeden oluşan Manifestoyu açıklayarak “ Herkese eşit olacağız, Belediyenin gelir gideri halka açık olacak, tüm STK lar ile birlikte istişare halinde olacağız. Kentin gelişimi tarihi ve kültürel varlıklarının korunmasını sağlayacağız. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarını çözeceğiz. Sokak hayvanlarının korunması projesini başlatacağız. Kentin içinde ki otopark sorununu çözeceğiz. Önceliğimiz kadınlarımız, çocuklarımız ve gençlerimiz olacak, su ücretlerini 1,5 TL ye indireceğiz. Üniversitemizde okuyan gençlerimize daha ucuz bir kent sunacağız. Emekli, Engelli, Kadınlarımız ve çocuklarımız için park alanları yapacağız. Kadınlarımız el emeklerini satabilecekleri alanlar oluşturacağız. Sebze halinin kalkmasına izin vermeyeceğiz, Terminal binamızı Güney çevre yolu üzerinde yeniden inşa edeceğiz. Belediyede istihdam edilen hiç kimsenin ekmeğine dokunmayacağız. Kentsel dönüşümde yeni rantlar değil, kentin geleceğine yönelik çalışmalar yapacağız. Vatandaşlarımızın iskan sorununu çözeceğiz. Taksi duraklarını estetiğe uygun hale getireceğiz, Rize de kültür ve sanat festivalleri düzenleyeceğiz. İlimizin Turizm şehri olması için çalışmalar yapacağız. Yeni açılacak iş yerleri için KOBİ ve sanayi kuruluşları ile ilgili sağlanacak teşvik ve kolaylıklar için esnaf ve ticaret odamız ile iş birliği içinde olacağız” dedi.

    Manifestonun okunmasının ardından CHP il yönetimi , Belediye Başkan adayı Ayhan Akyüz , meclis üyeleri ve partililer sokağa çıkarak manifesto dağıttılar.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE