• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Buruk ` Çıkışımız sürecek`

-Son 6 maçta sadece iki gol yediklerini belirten Buruk “ İyi bir savunma yapıyoruz, takım birlikte hareket ediyor, Fenerbahçe maçında aynı performansımızı göstererek galibiyet ile ayrılmak istiyoruz. Bizim hedefimiz 40 puanı yakalamak, şu an rahat olduğumuzu söyleyemem” dedi.

Buruk ` Çıkışımız sürecek`

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk haftalık basın toplantısında basın mensuplarının sorularını cevaplandırarak “ Bu hafta Beşiktaş- Fenerbahçe maçını izledik, Her iki yarıda farklı bir Fenerbahçe vardı, ilk yarıda sahada olmayan ve pozisyon bulamayan Fenerbahçe 3-0 mağlup duruma düşmesine rağmen 12 dakika da saha içinde yaptığı bazı değişiklikler ile 3 gol buldu, oyun içinde oyuncular ile oyunu değiştirebilen bir takım” dedi.

              Önde oynamak isteyecek

-Fenerbahçe’nin kendilerine karşı önde oynamak isteyeceğini belirten Okan Buruk” Fenerbahçe de her şey istedikleri gibi gitmiyor, ama bize karşı kazanmak için mücadele edecekler. Kendi taraftarı önünde avantaj sağlamak isteyecek, Rizespor olarak baktığımızda 3 deplasman maçını kazanan bir takımız, iyi giden bir çizgimiz var, bu çizgimizi devam ettirmek istiyoruz. Şu an ligde ne olacağı belli değil” dedi.

       İlk yarı iyi değildik

-Teknik Direktör Okan Buruk ligin ilk yarısında savunma anlamında iyi olmadıklarını belirterek” İlk yarıda savunmada oynayan oyuncularımızı kadromuza tutmaya devam ediyoruz. Takıma yaptığımız takviyeler ile savunmamızı değiştirdik ve savunma önden başlar, tüm takım savunmayı birlikte yapıyor, takım halinde savunma yapıyoruz ve daha az gol yiyoruz. 6 haftaya baktığımızda sadece kalemize 2 gol gördük. Gol atan bir takım olduk, takım olarak pozisyon üretiyor ve gol atabiliyoruz” dedi.

      Daha bir şey bitmiş değil

-Ligin ikinci yarısında 16 puan topladıklarını belirten Teknik Direktör Okan Buruk “ Daha hiçbir şey bitmiş değil, şu an 28 puanımız var. Şu an barajı kestirmek mümkün değil, 24 puanda olan takımlar var ve barajın 38 puanı geçeceğini düşünüyorum. Her takım küme düşme korkusu yaşamakta. Bizim ise aşağıdan kurtulup yukarıya çıkmamız gerek” dedi.

     AAtif maça yetişecek

-Teknik Direktör Okan Buruk AAtif in hafif bir sakatlığı bulunduğunu belirterek “ Bu oyuncumuzun takıma katkısı büyük, tecrübesi ile takımı sırtlayabiliyor. Hafta içinde hafif bir sakatlığı vardı. Cuma günü takım ile birlikte idmanlara çıkacak. Cumartesi günü oynayacağımız Fenerbahçe maçında ise yerini alacağını düşünüyorum. Ayrıca Petrucci ise Milli takım arası sonrası takıma katılacak” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE