• 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    20 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Bu ayıp yetmeli

-60 Üyesinin bulunduğu Rizespor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olağan genel kurulunda yeni yönetim belirlenirken Başkanlığa Hasan Kartal getirildi, yönetim de ise yeni bazı isimler olduğu gözden kaçmadı.

Bu ayıp yetmeli

-Rize Kültür Merkezinde yapılan Çaykur Rizespor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 89 uncu Olağan Genel Kurulunda 60 delege katıldı.  Divan Başkanlığını Ali Haydar Er in yaptığı kongrede 10 maddelik kongre maddeleri yerine getirildi.  Divan Başkanı Ali Haydar Er kulübün Mayıs ayına kadar ödemesi gereken borçların 22.500 milyon olduğunu kulübün toplamda 96 milyon 299 bin TL borcu bulunduğunu bunun 19 Milyon 945 inin çek, 3. Milyon 800 Bin TL senin sporculara borç olduğunu belirterek “ 16 Milyon 170 Bin TL eski başkanımız Metin Kalkavan a olan borcumuz yine ona ait olan otele 2. Milyon 623 Bin TL borcumuz var” dedi.

       Tüzük değişikliğine RED

Kongrede her yıl yapılmakta olan Mali kongrenin 3 yılda bir yapılması yönünde gelen teklif kongre delegeleri tarafından RED cevabı aldı, Divan üyesi Faysal Çillioğlu 60 üyeli Rizespor un halka açılmasını ve sicil başkanlığı görevini yürütmeye hazır olduğunu belirterek “ Rizespor gibi bir camianın 60 üyesi olması bizim ayıbımız, sicim başkanlığı bana verildiği taktirde 2023 e kadar 5053 üye yapmayı taahhüt ediyorum. Bu kulübün taraftara açılması gerek” dedi ve yapılan oylamada tüzük değişikliği kabul edilmedi.

      Alt yapı tesisi

Alt yapı tesisleri ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Rizespor yönetim kurulu üyesi ve inşaat firması sahibi Celal Hop ise 2020 yılında inşaatın biteceğini yüzde 40 oranında tamamlandığını belirterek “ toplam maliyet 23. Bin 456 TL ve bin metre kare alan üzerinde başlattığımız inşaat toplam 7 kat olup toplam 108 kişilik yatak kapasitesine sahip olacak” dedi.

       Yardımcı ya onursal başkanlık

Yıllarca Rizespor da çeşitli görevlerde bulunan ve son olarak Hasan Kartal dan önce Kulüp Başkanlığı yapan Hasan Kemal Yardımcı ya onursal başkanlık verilmesi konusunda oylama yapıldı. Bazı kişiler Onursal başkanın Mehmet Cengiz olduğu itirazı üzerine divan Başkanı Ali Haydar Er iki kişinin onursal başkan olmasının bir sakıncası olmadığını söyledi. Yapılan oylamada Yardımcı onursal başkan olarak seçildi.

          7 Transfer yapıldı

Kongrede kulübün ligin ikinci yarısında 7 transfer yaptığı ve yapılan transferlerin toplam bedelinin 3 milyon Euro olduğu belirtildi. Kongreye eski başkanlardan Ali Baba Çillioğlu dışında başka başkanlık yapan kimse katılmadı. Kulüp Başkanı Hasan Kartal ise rahatsızlığı nedeniyle kongreye katılmadan başkan seçildi.

        Yönetim listesi

Çaykur Rizespor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 89 uncu olağan genel kurulunda yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Başkan Hasan Kartal, Ali Zeki Saruhan, Yusuf Ziya Alım, Süleyman Pınarbaşı, Arslan Kalkavan, Hasan Yavuz Bakır, Serkan Karavin, Ahmet Haşimoğlu, Celal Hop, Adnan Er, Saffet Kopuz, Sedat Abanoz, Hasan Türüt, Talha Küçükvar, Erdal Yaşar Hoşver, Sinan Mete, Yaşar Özdoğan ve Cem Kuyumcu asıl üye olarak görev alırken yedek üyeliklere ise Mehmet  Kar, Ali İmran Büyük, Ahmet Dokumacı, Hızır Ümit Şişmanlar, Abdullah Kopuz, Günaydin Memişoğlu ve Musa Tafralı seçildi.

 

 

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE