• 23 Nisan 2024 Salı
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    23 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Biz onları onlar bizi sevdi

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal ligin ikinci yarısı ile birlikte patlayan taraftar yoğunluğunun yönetim kaynaklı olduğunu belirterek “ Yönetim ile birlikte taraftarlarımız ile bütünleştik, biz onları, onlar bizi sevdiler, taraftarlarımız ile iç içeyiz ve iç içe olmaya devam edeceğiz” dedi.

Biz onları onlar bizi sevdi

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal TEK BAYRAK Gazetesine yaptığı açıklamada takımın çıkışı ile birlikte bütünlük sağlandığını belirterek “ Bir ayak topal olmamalı, biz yönetim, Takım, Teknik heyet ve taraftar ile bir bütünüz, taraftar varsa, takım takım olur, taraftar yoksa takımın olmasının bir anlamı olmaz, bugün liglerde taraftarsız takımları görüyoruz” dedi.

      Samimi olacaksın

Taraftarlarla sürekli görüştüğünü belirten Başkan Hasan Kartal” Onları kucaklıyorum, onların dertlerini dinliyor, onlarla birlikte yemeğe gidiyor, sokakta yürüyorum, benim yönetimimde bulunan tüm arkadaşlarım taraftar ile birlikte hareket ediyor, iyi bir yönetim kurulumuz var, takımın başarısı camia bütünleşirse gelir, camiada tek parçanın eksik olması takıma yansır, gerek ben, gerekse yönetimim taraftara karşı samimi davranıyor” dedi.

     Başarıyı birlikte yakaladık

Ligin ilk yarısında sadece 12 puanları bulunduğunu belirten Başkan Hasan Kartal “ Ligin ikinci yarısı ile birlikte çıkışımız başladı, 17 maçta 12 puan 11 maçta 24 puan topladık, önümüzde 6 maçımız daha var, artık hedef büyütme zamanı geldi, bu başarıyı sadece tek başına takım yakalamadı, takıma destek veren, takımın yanında deplasmanda yer alan taraftarımızın başarısı büyük, bu taraftar 4 büyükler dışında en büyük taraftar topluluğudur” dedi.

     Borç ödüyoruz

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal kulübü devir aldığında 182 Milyon TL borçları olduğunu belirterek “ Borç ödemeye devam ediyoruz, şu an borcumuzu 78 Milyon TL ye kadar indirdik, sezon sonuna kadar 50 Milyon TL ye kadar indirmeyi düşünüyoruz. Bu arada gelecek yılın planlarını da yapmak zorundayız, bir yandan borç öderken diğer yandan gelecek yılın programını hazırlamak zorundayız” dedi.

     Kimseye sözümüz yok

-Kaleci Gökhan in Beşiktaş tarafından istendiği, Vedat Muriç in ise Fenerbahçe tarafından istendiği sorusuna ise “ Kimse ile futbolcularımız konusunda görüşmedik, Okan hocamızın da ismi Beşiktaş ta geçiyor ancak şu an her hangi bir şey yok, önümüzde 6 maçımız var, öncelikle ligi tamamlamak zorundayız. Kiralık oyuncularımız var, onlarla masaya otururken borç hesabımızı da gözden geçirmek zorundayız. Kulübü borç batağında bırakamayız” dedi.

       6 Maç önemli

-Ligin bitimine 6 hafta kaldığını belirten Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal “ Şu an halen düşme hattının içindeyiz, bir yandan ilk 5 e girmek için mücadele ederken diğer yandan ligi garantilemek istiyoruz, puanlar birbirine çok yakın ve bizde kendimizi garantiye almak zorundayız, hafta sonu Lider ile deplasmanda oynayacağız, bu maç ve gelecek maçlar bizim için çok önemli, zorlu maçlara çıkacağız” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE