• 29 Mart 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    29 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Birben“ Rize ve Rizeli’nin Vekili Olacağıma Namus ve Şeref Sözü Veriyorum”

Seçim çalışmalarına yoğun bir tempo da devam eden MHP Milletvekili adayları Serkan Birben, Semra Aksu, Mehmet Can Tüfekçi iftar yemeğinde Merkez mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Birben“ Rize ve Rizeli’nin Vekili Olacağıma Namus ve Şeref Sözü Veriyorum”

Ülke gündeminin ve Rize’nin sorunlarının konuşulduğu toplantı verimli geçtiği ifade edildi. Muhtarların yoğun ilgi gösterdiği iftar programında bir konuşma yapan Serkan Birben, “15 Temmuz gecesinde ki hain kalkışma teşebbüsünü yerle bir eden Liderimiz Devlet Bahçeli’nin çıkışı herkesin takdirini kazanmıştır. Demokrasinin ve seçilmiş hükümetin yanındayız ifadeleri ile gönüllere taht kurmuş hain kuşatmayı yırtmıştır. Milletimizin teveccühüne mazhar olmuş bu çıkış Yenikapı’da ruh bulmuştur. Seçimler öncesinde ‘ Cumhur İttifakı’ ile beden kazanan bu yeni süreç iç ve dış düşmanların yüzüne bir şamar gibi patlamıştır. İttifakımıza bağlı kalmak adına verdiğimiz söz gereği; 24 Haziranda bir oyumuzu “Cumhurbaşkanlığında sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verirken inanıyorum ki milletimiz, milletvekilliğinde üç hilalli MHP’yi tercih edecektir ”dedi.

Birben “Derdimiz Rize’nin ve Rizeli’nin milletvekili olmak”

Birben, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi modeli” çıkışı ile gündemi sarsan, anayasa değişikliğinin hazırlanmasında başrol oynayan, artan ekonomik saldırılar karşısında erken seçim kararı alınmasını baş mimarı olan Bilge Lider Devlet Bahçeli her zaman elini taşın altına koyan bir vatansever olduğunu bir kez daha ispat etmiştir. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ülke bir seçim atmosferine girmiştir. Herkes bu ülke için ben de bir şey yapabilir miyim diye düşünmeye başlamış, yeniden bir Kurtuluş Savaşı ruhu doğmuştur. Bu manada bizlerde Rize’den milletvekili adayı olarak “yerelde Rize, genelde ise Ülkemiz için” hizmet etmeye talip olduk. Gecemizi gündüzümüze katarak bu mübarek Ramazan ayında yoğun bir seçim çalışması gerçekleştiriyoruz. Her bir vatandaşımızın elini sıkmaya, derdini dinlemeye, halini hatırını sormaya çalışıyoruz. Dedik ya bütün derdimiz Rize’nin ve Rizeli’nin milletvekili olmak. Rize’nin ve Rize ’linin sorunlarını çok iyi bilen, çözümleri noktasında çalışmalarını tamamlamış etkin ve yetkin bir il yönetimimiz ve seçim koordinasyon kurulumuz var. Allah’ın izni ile 24 Haziran gecesinden sonra bu farkımızı hissettireceğiz.

Çalışmalarımızın temelini oluşturan Muhtarlarla istişare toplantılarının bugün 3.sünü gerçekleştirmekteyiz. Ülkemiz de seçimle iş başına gelen fakat yetkileri ve özlük hakları gibi birçok sorunu olan Muhtarlarımıza gerekli değer verilememiştir. Herkesin derdine koşan, mahalle ve köyünde devleti temsil eden Muhtarlarımız mağdur edilmiş ve kimsesiz bırakılmıştır. Çözüme önce Muhtarların sorunlarından başlayacağız ki sorunu tespit ederken sağlıklı verilere ulaşmak mümkün olsun ”dedi.

Birben “ Farkımızı Hissettireceğiz”

Birben “Gecenin hangi saatinde olursa olsun derdi ve sıkıntısının çözümü noktasında hangi partili olduğu önem arz etmeden herkesin derdine çare olmaya talip olmuşuz. Biz, bu ile bu ülkeye sevdalıyız. Bu vatanın üzerinde yaşayan her vatandaşın derdi ile hem dert olmaya, çözüm noktasında çare olmaya talibiz. Biz ilk gün dediğimiz gibi Rize’nin ve Rizeli’nin vekili olacağımızı ifade etmiştik. Şimdi tekraren ifade ediyorum ki, farkımızı hissettireceğiz, 24 Haziran gecesinden sonra Rize’nin ve Rizeli’nin milletvekili olacağımıza namus ve şeref sözü veriyorum.” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE