• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Bir Kartal Uçacak

-Taraftarı önünde üstün bir futbol sergileyen ancak pozisyonları değerlendiremeyen Çaykur Rizespor penaltı golü ile geriye düştüğü karşılaşmada beraberliği yakalamasının ardından 90 dakika da yediği golle mağlubiyetten kurtulamadı.

Bir Kartal Uçacak

 

       ÇAYKUR RİZESPOR: 1   BAŞAKŞEHİR: 2

SDAT:  ÇAYKUR DİDİ

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Abarhoun, Diamonde, Burak, Melnjak, Abdullah, Vetrih( Dk 75 Oğuz Kağan),  Garmash( Dk 72 Sase), Umar, Boldrin, Milan Skoda

BAŞAKŞEHİR: Mert, Dimitri Clıchpy, Elia( Dk 79 Robinyo), Mahmut, Junior, Aleksic( Dk 76 Berkay), Rodrigues( Dk Martin), Edin Visca, Epureanı, İrfan Can Kahveci, Dem Ba

SARI KARTLAR: Aleksiç( Başakşehir)

GOLLER:Dk 42 Visca( Penaltıdan) ,Dk 90 Martin (Başakşehir),Dk 59 Umar( Rizespor)

      Süper ligin 23 hafta karşılaşmasında Başakşehir karşısına çıkan yeşil mavililer son 3 haftada aldıkları mağlubiyetlerle yerinde saymaya devam ederek 24 puan da kalırken, Şampiyonluk yarışında olan Başakşehir bu karşılaşma öncesinde 43 puan ile 4 sırada yer alarak çıktı.

     Teknik Direktör İsmail Kartal bu karşılaşmaya takıma yaptığı değişiklikler ile çıktı, Omar Talbi nin 2 sarı kart cezalısı olması ve Mendes in kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle savunmayı değiştirdi, Morozuik ilk 11 de yer bulamazken orta saha oyuncusu Vetrih ve Garmash takımda ikisi birden yer aldı.

26 Saniyede Abarhoun un geri pasını elle alan Gökhan in ardından ceza alanı çaprazdan serbest vuruş kullanıldı. Topun gerisine Visca geçti şutu savunmadan döndü kafa şutu kaleci uzaklaştırdı.

5 Dk da Umar in şutu kalecide kaldı.

10 Dk da Başakşehir atağında soldan ceza alanı dışına kesilen topa İrfan Can Kahveci vurdu kaleci Gökhan çıkardı.

13 Dk da Rizespor gole yakındı, Melnjak soldan kesti. Skoda penaltı noktası üzerinden kafayı vurdu top kalecide kaldı.

37 Dk da ceza alanı soldan Umar in pası ile buluşan Skoda müsait pozisyonda Boldrin e verdiği pasa bu oyuncu sert vurdu top üstten auta çıktı.

41 Dk da İrfan Can Kahveci soldan ceza alanına gönderdiği topa Umar ile Dem Ba çarpışmasında hakem Penaltı noktasını gösterdi, Visca topun gerisine geçti şutu 0-1

59 Dk da Boldrin orta sahadan derinlemesine attığı top Junior dan sekti, Umar topu önünde buldu, kaleciyi geçti topu ağlara gönderdi. 1-1

58 Dk da Başakşehir atağında Edin Visca sağdan ceza alanına ortaladığı topa Aleksic yakın mesafeden vurdu top yandan auta çıktı.

73 Dk da Visca sağdan kesti. İrfan Can vurdu top yandan auta çıktı.

85 Dk da Sase , Umar paslaşmasında Sase ceza alanı içinde aldığı topa sert vurdu kaleci topu kornere çeldi.

90 Dk da Başakşehir sağdan geldi, Kaleci Gökhan tokatladı Martin Skrtel vurdu 1-2

 

       

     İSTİFA SESLERİ DOĞRU DEĞİL

Karşılaşmanın ilk yarısında başlayan İstifa seslerinin takım üzerinde olumsuz etki. Yaptığını unutan taraftarlar adeta takımı mağlubiyete sürüklemek istediler.  Şampiyonluğa oynayan bir takım karşısında iyi bir mücadele örneği veren ve geliştirdiği ataklarla beraberliği yakaladıktan sonra hırsıyla mücadele eden bir takımın hocasının istifaya çağrılması doğru değildi.

     Gücün taraftardan geldiğini unuttuk sanırım,  mücadele eden, bir takıma ancak destek verilir, hocası ile takımı ile taraftarı ile bir takım takım olur. İstifa sesleri bu tip maçlarda doğru olmadığını düşünüyorum. Nitekim istifa sesleri mağlubiyeti getirdi. Bunda taraftarın payının büyük olduğunu düşünmek bile istemezdim.

 

 

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE