• 28 Mart 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Ben Rizeliyim pes etmem

Çaykur Rizespor Teknik direktörü İsmail Kartal öncesi sezon ligin ilk yarısında 12 puan toplayan bir takım ile 10 maçta 11 puan toplayan takımın eşleşdirilmemesi gerektiğini söyledi.

Ben Rizeliyim pes etmem

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal Galatasaray maçında sakatlanarak oyundan çıkan kaleci Gökhan in Antalya maçına yetiştirilmesine çalışıldığını belirterek “ Doktorlarımız ilgileniyor ve yetiştirilmesi için çalışıyorlar. Şu an oynama oranı yüzde 50 olarak gözükse de Antalya maçında oynaması çok zor görünüyor” dedi.

        Aşağı yukarı kalmadı

Futbolda aşağıdakiler yukarıdakiler diye bir terim vardı diyen İsmail Kartal “ Bu sezon bu terim kalktı,  lige baktığımızda zor bir ligde mücadele ediyoruz, şu an zirvede Alanyaspor var, Alanyaspor gibi Malatya ve Sivas kadrolarını koruyan takımlar, bu takımların futbolcularının saha içinde uyumu çok iyi ve başarı buradan gelmekte, Bizde kadromuzu koruyarak devam edersek önümüzdeki yıllar bu performansı yakalayabiliriz ”dedi.

             Takviye yapacağız

Ligin ikinci yarısında takıma takviye yapacaklarını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Bu sezon veya takımda eski bulanan oyuncular, bu oyunculardan bazılarını göndereceğiz, takıma uyum sağlamayan, forma şansı bulamayan veya bulup ta iyi değerlendiremeyen oyuncular var, bunları takımda tutmanın bir anlamı yok. Ligin ilk yasına kadar bu oyuncuların performanslarını değerlendireceğiz, henüz önümüzde 7 maç var ve bu 7 maça kadar hem biz hem oyuncular kendi performanslarını değerlendirecekler” dedi.

          Milli maç arasına moralli girmek istiyoruz

Antalya maçının kendileri için önemli olduğunu belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Bu maç bizim için önemli, kendi seyircimiz önünde kendi sahamızda oynayacağımız bir maç, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Cumartesi günü oynayacağımız bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Bu maçı kazanarak Milli maç arasına rahat ve moralli bir şekilde girme arzusundayız” dedi.

      Önümüzde 7 maç var

Teknik direktör İsmail Kartal önceki sezonu hatırlatarak “ Önceki sezon 17 maçta 12 puan toplayan bir takım vardı. Şu an 10 maçta 11 puan topladık, bunu kötü oyuna bağlamak doğru değil, bazen kötü oynadık, bazen şanssızlıklar yaşadık ve bazen de iyi oynadığımız maçlarda puanlar verdik. Önümüzde 7 maçımız daha var ve kötü bir yerde olduğumuzu söylemek doğru değil.  Elbette beklentiler var ve beklentilerin üzerinde yer almamızı isteyenler var” dedi.

             El Kabir milli maç arası gelecek

Sivas maçında ayağı kırılarak tedavi sürecine giren El Kabir in memleketinde olduğunu belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Galatasaray maçı sonrasında kendisi ile görüştüm, sakatlık döneminde kilo aldı ve kiloları ile bize gözükmek istemiyor. Milli maç arasında Rize de olacak ve burada çalışmalarına başlayacak. İlk devrenin sonuna kadar bu oyuncumuz hazır hale gelecek” dedi.

      Sosyal medyayı takip etmiyorum

Sosyal medyadan uzak durduğunu belirten Teknik Direktör İsmail Kartal hakkında çıkan istifalar konusundaki soruya “ Sosyal medyayı takip etmiyorum, ben işime bakıyorum. Elbette taraftarlarımızın beklentisi yüksek, lige iyi başlamamıza rağmen yaşadığımız bazı şanssız anlar oldu, sakatlıklar ve diğer olaylar. Bende yerimizden memnun değilim” dedi.

      İstifa edecek değilim

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Sosyal medyada hakkında çıkan istifa sözlerine “ Sosyal medyada istifam istendi diye istifa edecek değilim. Ben kulübümden asla tazminat istemem, önceki sezonları herkes biliyor, kimlerin ne tazminat aldığını biliyoruz. Ama ben Rizeliyim, Ben gerektiği zaman gereğini yaparım. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın, Rizespor u iyi yerlere getirmek için gece gündüz çalışıyoruz ve kendi şehrimin takımını yukarılara çıkarmak için mücadele ediyorum” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE