• 28 Mart 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Belediyenin Asfalt Mesaisi 600 Tona ulaştı

Rize Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri durmadan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediyenin Asfalt Mesaisi 600 Tona ulaştı

Yaz aylarında yeni asfalt döken, var olan asfaltların ise bakım ve onarımını bitirmeyi hedefleyen belediye ekipleri mesaiye devam ediyor. Çamlıbel Mahallesi ile Kavaklı Mahallesi'nde iş makinalarının sesi yükseliyor.

Çamlıbel mahallesindeki ara caddeler yoğun kullanım nedeni ile aşınmalara maruz kalmıştı. Belediye ekipleri bu bölgeyi bakıma alarak, kazı çalışmalarını başlattı. Kazı çalışmalarının ardından Çamlıbel mahallesindeki ara caddeler asfalt serimi için uygun hale getirilecek sonra da asfalt serimi yapılacak. Bölge  sakinleri çalışmalardan, belediyenin hizmetlerinden memnun.  

Kavaklı Mahallesi yolu asfaltlanıyor

Kurban Bayramından bu yana asfalt serimi için çalışmaların devam ettiği noktalardan biri de Kavaklı Mahallesi anayolu oldu. Ana yolda Greyder ve  silindirler aralıksız çalışıyor. 600 ton asfalt serimi yapan belediye ekipleri  bölge sakinlerinin takdirini topladı.

Park ve bahçe çalışmaları devam ediyor

Rize Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor.Rize’de her bir noktasında gerçekleştirdiği yenileme, bakım ve düzenleme çalışmaları ile faaliyetlerini sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kenttin güzel bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları kapsamında; Gündoğdu Doğu  Park’ta yenileme ve düzenleme çalışmalarını sürerken, temizlik ve bakım çalışmalarının yanı sıra bitkilendirme ve peyzaj çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Arterler yeşil ve maviye bürünüyor

Şehrin birçok noktasında faaliyet gösteren Rize Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri işbirliğinde gerçekleştirilen çalışma kapsamında  Anayol, viyadük ve kavşak bordür taşları yeşil mavi renklerle boyanıyor. Gerçekleştirdiği çalışmalar ile vatandaşlarımızın memnuniyetini kazanan Rize Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kentin her yönüyle güzel bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor.

Geri dönüşüm çalışmaları sürüyor

Rize Belediyesi ilde bulunan konut, işyeri ve okullardan topladığı dönüştürülebilir atıklarla hem doğaya hem de ekonomiye destek oluyor.

Ambalaj atıklarının yarattığı çevre kirliliğinin azaltılması ve bunların yeniden ekonomik değer haline getirilebilmelerinin ülkemiz için öneminin farkında olan Rize Belediyesi, mücavir alanı içerisindeki ambalaj atıklarını toplamakta/toplattırmaktadır. Çevre servisinin kırkı aşkın noktaya kafesler yerleştirilip çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE