• 28 Mart 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

“Bayramı 24 Haziran’da Yaşayacağız”

Keskin “ Karanlıktan aydınlığa çıkışın yolu, Rize’den geçer”

“Bayramı 24 Haziran’da Yaşayacağız”

İYİ Parti Rize Milletvekili Adayı Emekli Yarbay ve Av Hızır Keskin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca Beldesinde katıldığı belde teşkilatının açılışında gerçek bayramı 24 Haziran’da yaşayacaklarını söyledi.

İYİ Parti Rize Milletvekili Adayları Ardeşen ilçesi Tunca Beldesinde Belde teşkilatının açılışına katıldı. İYİ Parti Tunca Beldesinin açılışına Milletvekili adayları Emekli Yarbay ve Av. Hızır Keskin, Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu, Av. Ayşegül Özyanık, İYİ Parti Rize İl Başkanı Celal Akarsu, Merkez İlçe Başkanı Osman Civelek, Ardeşen İlçe Başkanı M.Zeki Demirol, Tunca Belde Başkanı Ali Fuat Bayrak ve partililer katıldı. Açılıştan sonra Tunca’da esnaf ziyaretleri yapan İYİ Parti Rize milletvekili adayları beldenin sorunlarını dinledi.

Tunca Beldesi’nin açılışında konuşan İYİ Parti Rize Milletvekili Adayı Emekli Yarbay ve Av. Hızır Keskin, “ Bugün hem bayramlaşma hem de belde teşkilatının açılışı için buradayız. Sizinle bayramlaşmayı 24 Hazirana bırakmayı düşünüyorum. Asıl bayramlaşmamız 24 Haziran’da olacak. Asıl bayramı 24 Haziran akşamı yaşamayı temenni ediyorum. Sandıklar açılacak göreceksiniz. Bazı manipülatör anketler açıklanıyor. İktidar partisinin de iktidarını muhafaza edemediği gözlemleniyor. Buradan bir İYİ Parti çıkacağına dair kanaate hâkimim. İYİ Parti dışındaki tüm partiler oy kaybediyor. Bu kaybedilen oylar da bize yazılıyor. İktidar bizi bekliyor. Karanlıktan aydınlığa çıkışın yolu, Rize’den geçer” dedi.

“Ülkemizde AKP tarımı bitirdi, esnafı bitirdi”

Türkiye’ nin ekonomik olarak her geçen gün, iflasa doğru gittiğini ifade eden Keskin, “Ülkemizde AKP tarımı bitirdi, esnafı bitirdi. Ülkemizin ekonomisi her geçen gün kötüye doğru gidiyor. Eğer 24 Haziran’da iyi parti iktidara gelmezse ekonomimiz duvara toslayacak” dedi Keskin, AKP Hükümeti sayesinde Türkiye’ nin sağlıklı bir diş politikasının bulunmadığını, ifade ederek, “Ülkemiz dünyada herkesle kavgalı duruma geldi. Komşularımız izlediğimiz diş politika sayesinde ateş çemberi içine düştü. Ülkemizde 3-5 milyon göçmen var. Her yıl bu göçmenlere milyonlarca dolar bütçeden masraf ediliyor” dedi. Partililere açıklamalar yaptıktan sonra sokağa çıkan İyi Parti Rize Milletvekili Adayları Emekli Yarbay ve Av Hızır Keskin, Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu Ardeşen esnafını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinlediler. Ardeşen sahilinde parkta oturan vatandaşların sorunlarını da dinleyen İYİ Parti milletvekili Adayı Keskin, “Her seçimde adaylar gelir vatandaşın sorununu dinler ama gidince unutur. Biz öyle yapmayacağız. Biz vatandaşımızın sorunlarını çözmek için mücadele edeceğiz Bizim düşüncemizde siyasetçi vatandaşın sorununu dinleyen değil bu sorunları çözendir “dedi

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE