• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Bayanlara anlamlı destek

Artvin Belediyesi Basketbol Takımı Oyuncuları 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde toplumsal farkındalık yaratmak adına anlamlı bir etkinliğe daha imza atarak kadınlara fidan dağıttı.

Bayanlara anlamlı destek

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Belediyesi  Basketbol Takımı Oyuncuları 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde toplumsal farkındalık yaratmak adına anlamlı bir etkinliğe daha imza atarak kadınlara fidan dağıttı.

Artvin Belediyesi Basketbol Takımı Oyuncuları, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Belediye Başkan Yardımcısı Zafer İnce ve Artvin Belediye Basketbol Takımı Genel Menajeri Uğur Delikanlı ile birlikte belediye çalışanları başta olmak üzere  kadınlara fidan dağıtımında bulunarak kadınların anlamlı gününü kutladılar.

Oyuncular, belediye çalışanlarının günlerini kutladıktan sonra etkinliklerine Artrium Alışveriş ve Yaşam Merkez’inde devam ettiler. Oyuncular AVM’de yer alan mağazaları tek tek gezerek çalışan kadınların günlerini kutlayarak fidan dağıttılar.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’de burada yaptığı açıklamada; “Bugün biliyorsunuz ki 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü… Artvin Belediyesi olarak Basketbol Takımımızla birlikte böylesine önemli bir günde farkındalık yaratalım dedik. Kadınlarımızın gerek bireysel gerek kitlesel olarak çektikleri sıkıntıların farkındayız.

Kadınlarımıza hassasiyeti güçlendirmek adına başta belediyemizde çalışan hanım kardeşlerim olmak üzere, esnafımızı ve sokaktaki insanlarımıza bu konuya dikkat çekmeleri için fidan dağıtımı yaptık.  Her fidan bir kadın mantığıyla yaptığımız etkinlikte bu günü bir kez daha yad etmiş olduk.

Şiddet sadece kadına değil maalesef gelişen ve değişen şartlar toplumu şiddet toplumu haline getirdi. Şiddet toplumunda en çok mağdur olan fiziki yönden zayıf olan kesimler oluyor. Bunlar kimler oluyor  ne yazık ki kadınlar oluyor. Bizler diyoruz ki kadınlarımızı bir fidan gibi büyütmeliyiz. Bir çiçek gibi büyütmeliyiz. Onlar iyi olursa evlerimiz iyi olur evlerimiz iyi olursa toplumuzun iyi olur. Artvin halkımıza teşekkür ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Belediye Başkan Yardımcısı Zafer İnce 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak  Artvin Orman İşletme Müdürü Yusuf Soysal’la fidan desteğinde bulundukları için teşekkür etti.

Artvin Belediyesi Basketbol Takımı Oyuncularından Mustafa Erdoğan; ”Başta annem olmak üzere bütün kadınların, kadınlar günü kutluyorum. Artvin Belediyesi Spor takımı olarak bugün belediyemizde ve ilimizde çalışan kadınlara fidan dağıtımında bulunduk. Takım olarak bu tarz sosyal sorumluluk projelerine önem gösteriyoruz.” diye konuştu.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE