• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

BURUK” Gol yollarını aşmalıyız”

-Ankaragücü karşısında ilk yarıda net 4 pozisyon yakaladıklarını belirten Teknik Direktör Okan Buruk “ en kolay 45 dakikasını oynadık, iki üç beklide 4 üncü golü bulma şansımız vardı, ama olmadı, ikinci yarıda ise Ankaragücü bizi önde karşıladı ve skoru 1-1 e getirdikten daha farklı bir oyun ortaya çıktı” dedi.

BURUK” Gol yollarını aşmalıyız”

-Süper ligin 31 inci haftasında Ankaragücü deplasmanından bir puan ile dönen Atmacalar son 3 haftadır şanssızlık yaşandığını ve bu şanssızlığı Galatasaray maçında kıracaklarını belirttiler. Çaykur Rizespor teknik direktörü Okan Buruk Ankaragücü maçını kazanabilecek güçte olduklarını belirterek “ Zor bir deplasman olacağını biliyorduk "Maça baktığımızda son haftalardaki en kolay ilk 45 dakikamızı oynadık. İki üç beklide dördüncü golü bulma imkânımız vardı. Ama olmadı. İkinci yarıda Ankaragücü'nün bizi önde karşılaması ve savunmada yaptığımız hatalar maçı 1-1'e getirdi” dedi.

      Rakip hamle etti

-Teknik Direktör Okan Buruk açıklamasında “Rakibimizin hamleleri oldu. Ben de savunma anlamında orta sahayı üçleyecektim ama golü yedik. Oyunun belli bölümlerinde hâkim olduk. Kaçırdığımız pozisyonlar ve direkten dönen toplarımız vardı. Ankaragücü de kazanabilirdi. İkinci yarı çok iyi oynadığımızı düşünmüyorum. İki takımada geldi gitti maç ama sonuç beraberlik oldu. Bundan sonra ki 3 haftada bütün maçlarımızı kazanmak için oynayacağız. Ankaragücü takımını da mücadelelerinden ötürü kutluyorum" dedi. 

     Son 3 hafta şanssızlıklar yaşıyoruz

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk Başakşehir maçı ile başlayan şanssızlıkların devam ettiğini belirterek “ Başakşehir maçını kazandık dediğimiz anda verilen penaltı ile 2 puan bıraktık, kendi sahamızda oynadığımız Sivas maçı yine bizim için önemliydi ve tek kale oynadığımız bu karşılaşmada rakibimiz pozisyon arama yerine etten duvar yaparak gol atmamıza izin vermedi, 19 hafta sonra ilk kez bu maçta gol atamadık” dedi.

       Galatasaray maçı önemli

-Hafta sonu Galatasaray ile karşılaşacaklarını belirten teknik direktör Okan Buruk “ Şampiyonluk için büyük bir çekişme var, Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş şampiyonluk yarışında ancak bizi bunların hiçbiri ilgilendirmiyor. Biz kendi sahamızda ve taraftarımızın önünde oynayacağımız Galatasaray maçı var, bu maçı kazanmak zorundayız, hafta boyu çalışmalarımızı rakibimizi inceleyerek sürdüreceğiz, önemli kaliteli oyunculardan oluşmakta ve çabuk gole gitmekteler” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE