• 26 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

BURUK” Galibiyete odaklandık”

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek “ Biz kendi oyunumuzun üzerine katkı koyarak kazanmak istiyoruz, Rakibimiz ile aramızda 4 puan fark var, Konyaspor son haftalarda iyi sonuçlar alamadı, iki önemli oyuncusu kadroda yok, Rizespor olarak bu maçta görevimizi yerine getireceğiz” dedi.

BURUK” Galibiyete odaklandık”

- Rize den ayrılacak olan Atmacalar Cumartesi günü oynayacakları Konya maçı sonrasında Antalya ya kampa gidecek. Son hazırlıklarını tamamlayan Yeşil Mavililer Çaykur Didi stadında idman öncesi teknik Direktör Okan Buruk a çocuklar çiçek vererek başarı dilediler. Atmacalar idmanda teknik ve taktık çalıştılar. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk Konyaspor un gücünü bildiklerini belirterek “ Etkili seyircisi var, son haftalarda iyi sonuçlar alamadılar, biz ise deplasmanlarda 3 maçımızı kazandık ve bir tek Fenerbahçe maçında mağlubiyet aldık” dedi.

      Konya rakibimiz

-Teknik Direktör Okan Buruk Konyaspor un direk rakipleri olduğunu belirterek “ Aramızda 4 puan fark var. Oynadığımız futbolun üzerine katarak bu maçta sahaya çıkacağız. Rakibimizin iki önemli oyuncusu yok, hücum anlamında etkili bir takım. Kendi oyunumuzu oynadığımız taktirde avantaj bizim lehimize dönecektir. Rakibimizi iyi tanıyoruz” dedi.

     Antalya kampına gideceğiz

-Konya maçı sonrası 4 günlük iznin ardından Antalya da kampa gideceklerini belirten Buruk “ 8 günlük bir kampımız olacak. Milli maç arası nedeniyle 21 günlük bir süre var ve bu ara olması bizim içinde önemli. Antalya kampında bir hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. 8 günlük kamp sonrasında Beşiktaş maçı öncesi Rize ye gelerek maça hazırlanacağız” dedi.

       Takım rekabet içinde

-Ligin ilk yarısında yedek oyuncusu olmadığını belirten Buruk “ Şu an takım rekabet içinde, yedek oyuncularımızın hepsi oynamaya hazır, her oyuncumuz kendisini oyuna veriyor. Karakterli oyunculardın oluşan bir ekibiz ve birlikte sevinip, birlikte üzülmesini biliyoruz. Rizespor olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz” dedi.

      Şehir kenetlendi

Rize de taraftarların sokaklarda Yeşil Mavili formalarla gezmesinin kendisini mutlu ettiğini belirten Buruk “ Seyircimiz mükemmel, Rize halkı Rizespor etrafında toplandı, bu bizim için önemli, bu tür birleşme futbolcularımızı da memnun etmekte, taraftarın takıma bu kadar sahip çıkması bir kulüp için önemli bir faktör, bizde bunun sorumluluğu içindeyiz” dedi.

     Şenol Hoca başarılı bir hoca

Milli Takım Teknik Direktörlüğüne getirilen Şenol Güneş in başarılı bir teknik adam olduğunu belirten Buruk “ Şenol hocanın geçmişi başarılar ile dolu, Milli takımın başına gelmesi ile başarıya ulaşacağına inanıyorum, Türk halkı olarak buna ihtiyacımız var ve Şenol hocanın iyi yol kat edeceğine inanıyor ve ona güveniyoruz” dedi.

25 Yıl sonra ziyaret etti

-Galatasaray forması ile deplasmanda Trabzonspor ile 25 yıl önce çıktığı Trabzon maçında ayağı kırılarak sahalardan uzak kalan Okan Buruk u ziyarete gelen Deniz Denizli Sandıkçı “ O tarihte Zeynep Kamil hastanesinde hemşire olarak çalışıyordum. Okan Buruk Trabzon maçında sakatlandığında çok üzülmüştüm. Her zaman içimde bir ökte olarak kalan ziyaret bugün gerçekleşiyor. Okan Hocanın Rizeye gelmesi ile randevu olarak eşim Aydın Sandıkçı ile kendisini ziyaret etmek istedim. Okan Buruk un sakatlandığı maç sonrası çok duygulanmıştım ve gözyaşlarımı tutamamıştım. Bugüne kısmet oldu eve kendisini ziyaret ettim” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE