• 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    20 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

BİZİM HIRSIZIMIZ OLMAZ, OLAMAZ!

Rize’de ‘cepsiz ceketli’ belediye başkan adaylarını tanıtan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ”Bazı vatandaşlarımız büyülenmiş vaziyette. ‘Bizim hırsızımız’ diyorlar. Bizim hırsızımız olmaz. Olsa da bizim hırsızımız olmaz. Şimdi, biz bu arkadaşlarımızın hatalarını kabul etmesini istiyoruz. O zaman işte 94 ruhuna gelirsiniz” dedi. Genel Başkan Karamollaoğlu, Saadet Partisi’nin atağa geçtiğini belirterek, “Oyumuz artıyor. Oylarımızda patlama olacak. Anketler bunu gösteriyor. Cumhurbaşkanı bazı ifadelerle bizi bir yere itmek istiyor. Biz onun oyununa gelmeyeceğiz. Anketlerde oyumuz arttığı için oklarını bizim üzerimize doğrultuyorlar” diye konuştu.

BİZİM HIRSIZIMIZ OLMAZ, OLAMAZ!

      Nihat KAR

RİZE Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yurt gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Karadeniz Bölgesi’ne çıkarmada bulanan Karamollaoğlu, ziyaretinin ilk günü Trabzon’da bir takım temaslarda bulundu. Burada Çay TV programına konuk olan Karamollaoğlu, ülke gündemini değerlendirdi.  Programının ikinci gün Rize’de partisinin belediye başkan adaylarını tanıtan Karamollaoğlu’na, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan eşlik etti.

SEÇİMLERİ KAZANMAK İÇİN GİRİYORUZ

Rize Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Karamollaoğlu, cepsiz ceketli belediye başkan adaylarının yemeyeceklerini ve yedirmeyeceklerinin altını çizerek konuşmasına başladı.  Zor bir süreçten geçen belediye yönetimlerini tekrar Milli Görüş ruhuyla rayına oturacağını vurgulayan Karamollaoğlu, “Türkiye’de seçime tek başına giren sadece Saadet Partisi’dir. Biz ittifak yapmadık. Biz milletimizle ittifak yaptık. Biz aday seçerken ‘dürüst başkan dürüst yönetim’diyoruz. Adaylarımızı bu kritelerle seçtik. Bütün belediye başkan adaylarımız oy artırmak için değil, seçime kazanmak için yarışacak” diye konuştu.  

OYLARIMIZDA MÜTHİŞ ARTIŞ VAR

Karamollaoğlu, her yerde Saadet Partisi’ne çok büyük ilginin olduğunu vurgulayarak, “Biz kimseye saldırarak siyaset yapmıyoruz. Onları rencide edecek kelimeler kullanmıyoruz. İktidarın kullandığı ifadeleri görünce ‘böyle devlet adamı olmaz’ diyorum.  Şimdi kendilerinden olmayanları ‘hain’ ilan ediyorlar. Yarın aynı hakaretle sen karşılaşsan ne yapacaksın. ‘Ben hain değilim mi’ diyeceksiniz?  Oyumuz artıyor. Saadet Partisi atağa geçti. Oylarımızda patlama olacak.  Anketler bunu gösteriyor. Cumhurbaşkanı bazı ifadelerle bizi bir yere itmek istiyor. Biz onun oyununa gelmeyeceğiz. Anketlerde oyumuz arttığı için oklarını bizim üzerimize doğrultuyorlar” dedi. 

BİZİM HIRSIZIMIZ OLAMAZ!

Yerel seçimlerin önemine dikkat çeken Karamollaoğlu, şöyle devam etti: “Seçimleri kazanmak için vatandaşlara dokunmak gerekiyor. Herkese ulaşmak gerekiyor. Bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu herkese anlatacağız.  Bazı vatandaşlarımız büyülenmiş vaziyette. ‘Bizim hırsızımız’ diyorlar. Bizim hırsızımız olmaz. Olsa da bizim hırsızımız olmaz. Şimdi, biz bu arkadaşlarımıza hatasını kabul etmesini istiyoruz. O zaman işte 94 ruhuna gelirsiniz.”    

EKONOMİDE İŞLER İYİ GİTMİYOR

İktidar şu anda birçok hastalıkla karşı karşıya olduğunu söyleyen Karamollaoğlu, “İktidar herkesi kucaklayamıyor. ‘Neymiş gönül belediyeciliği imiş,’ hadi oradan!  Ülkemizde herkes halinden muzdarip! Ekonomide işler iyi gitmiyor.  Onlardan değilseniz hiçbir konuda size hak vermiyorlar. İsrafın nereye gittiğini görüyoruz ama yolsuzluğun nereye gittiğin bilmiyoruz. Açık değil, kapalı yapılıyor. Türkiye’de bir sürü ihale yapılıyor. Bunu bilen kimse yok” ifadelerini kullandı.

TARIMI MAHVETTİLER

Tarım ve hayvancılıkta ülkenin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, “Hükümetin bir çay, fındık, zeytin politikası yok. Diğer ülkeler ürün bazında politika yürütüyor. Sonra ‘soğan stokçular bizim canımıza okudu’ diyorlar.  Devlet şimdi bakkal açmaya başladı.  Pazarcı şimdi zor durumda, ne yapacağını bilmiyor.  Devletle rekabet edemiyor. Tarımı mahvettiler. Tarımda gerekli desteği vermiyorlar. Çiftçinin boğazını sıkmaktan resmen zevk alıyorlar.  Tarı böyle yönetilmez. ABD’li birini getirin Tarım Bakanlığı’nın başına getirin bunların yaptığını yapar” değerlendirmesinde bulundu.  

DOĞAN: SAADET PARTİSİ VATANDAŞ İÇİN KÖPRÜDÜR

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, kimsenin Saadet Partisi’nin ‘terörle’ bir araya getiremeyeceğinin altını çizerek, Saadet Partisi’nin 50 yıldır prensiplerinden vazgeçmediğini vurguladı.  Doğan, “Herkes her şeye rağmen istediği tercihte bulunabilir. Seçimleri sükûneti bozmadan yapmalıyız. Ülkemizde bütün vatandaşlar arasında köprü görevi gören tek parti Saadet Partisi’dir. Bu ülkede herkes istediği fikri savunabilir. Ama tehdit etmeden hakaret etmeden yapmalıdır” diye konuştu.

KAÇAR: SAADET PARTİLİ BELEDİYELERDE YOLSUZLUK OLAMAYACAK

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Muhammet Kaçar,  vaat edilen projelerin yerine getirilmediğini belirterek, “Bu projelerinin yerine getirilememe sebebi ise yolsuzluk ve israftır. Biz şeffaflığı önemseyeceğiz.  Dürüst yönetim dürüst başkan prensibiyle hareket edeceğiz. Saadet Partili belediyelerde israf ortadan kalkacak. Yolsuzluğa kesinlikle izin verilmeyecektir. Rize’mizin en büyük sorunu göçtür. Diğer en büyük sorun ise gençlik noktasındadır. Uyuşturucu okul sıralarına kadar indi. Buna yönelik sosyal projelerimiz olacaktır” diye konuştu.    

İşte Saadet Partisi Rize il ve ilçe belediye Başkan adayları;

Rize: Muhammet Kaçar,  Ardeşen; Sait Eksilmez, Çamlıhemşin; İbrahim Döner, Çayeli; Hamza Yılancı, Derepazarı; Beytullah yılmaz, Fındıklı; Onur Öztürk, Güneysu; Vahdet Erdoğan, Hemşin; Abdulkadir Çelik, İkizdere; İlyas Taşkın, İyidere; Mustafa Aydın Kartal, Kalkandere; Mehmet Özdemir, Pazar; Hasan Taşkın oldu. 

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE