• 29 Mart 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    29 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Ayyıldız Güven Tazeledi

Ak Parti Kalkandere ilçe başkanlığı 6. olağan kongresinde mevcut başkan Hasan Ayyıldız tek liste ile girdiği seçimlerde yeniden başkanlığa seçildi.

Ayyıldız Güven Tazeledi

RİZE: Kalkandere İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapılan kongreye, AK Parti Rize İl Başkan vekili Ali Haydar Er, Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, İl genel meclis üyeleri, köy ve mahalle başkanların yanı sıra çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından başkanlık divanı seçimi yapıldı. Açılış ve divanın kurulmasıyla başlayan kongre, mevcut başkan ve aday Hasan Ayyıldız’ın konuşmasıyla devam etti.

Kongrede Konuşan Milletvekili Hasan Karal, “ Rize’miz siyasi hareketimizin kalesidir.  Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketidir. Kalkandere’mizde Rize’mizin en önemli kalelerinden bir tanesidir. Bizleri hiçbir zaman mahcup etmediniz, başımızı öne eğdirmediniz.  Cumhurbaşkanımızın ilinde her girdiğimiz seçimde en yüksek oyu oranıyla siyasi harekimize destek verdiniz.  Sizlerin verdiği bu katkıyla birlikte Türkiye’de devasa yatırımlar yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. İnşallah azmimiz aşkımız, şevkimiz her geçen gün biraz daha artarak devam edecek ve 2019 yılındaki seçimlerini de atlatarak yürüyüşümüze devam edeceğiz.”  dedi

2019 seçimlerinin kolay olmayacağını belirten Karal,  “Zor seçimin olmasını biz arzu ettik.  3 Kasım 2002 tarihinde yüzde 34’lük bir oyla iktidara geldik.  Ama şimdi yeni sistemde yüzde 50.01 ‘lik bir oy almamız gerekiyor. Bu kolay bir iş değil. Bunu biz arzu ettik.  Daha güçlü bir şekilde iktidar olalım, milletimizin yarısından çoğu arkamızda olsun, bu güçle birlikte daha çok iş yapalım, dünyada daha etkin yönetim ortaya koyalım diye bu sistemi hep beraber biz çalıştık ve biz getirdik. 2019 yılındaki bu maratona hep berber hazırlanacağız ve yürüyeceğiz. İşimiz kolay değil ama bu kadroların başarmayacağı hiçbir şeyde yoktur.”  Diye konuştu

Protokol konuşmalarının ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir-gider hesap raporu ile tahmini bütçe okundu. Müzakereler sonrasında raporlar ayır ayrı onaylandıktan sonra oy birliği ile yönetim kurulu ibra edildi. İlçe seçim kurulu başkanlığı gözetiminde yapılan seçimler ile yönetim kurulu asıl yedek üyeleri ile il delege asıl ve yedek üyelerinin seçimleri yapıldı.

Yapılan seçim sonucunda Kalkandere ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu; Hasan Ayyıldız, Mehmet Öztürk, Rızvan Armağan, İsmail Cebir, Mustafa Uzun, Mustafa Kurt,  Halil İbrahim Mutlu, Mustafa Asım Cengiz, Kader Çolak, Yasemin Kolçak, Nurettin Kantar, Reşat Yıldız, Aslan Çolak, Ekrem Yılmaz, Nizamettin Yılmaz.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE