• 19 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Atmaca yükselişe geçmek istiyor

Hafta sonu Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak olan Yeşil Mavililer kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor.

Atmaca yükselişe geçmek istiyor

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır çıkış yakalamak istediklerini belirterek “ Önümüzde önemli iki maçımız var, Ankaragücü ve Göztepe ile deplasmanda ,kendi sahamızda Galatasaray ile karşı karşıya geleceğiz, bu iki maç bizim için önemli, her iki maçı en iyi şekilde geçirmek istiyoruz, Yeni teknik ekibiz ile birlikte çıkışa geçeceğimize inanıyorum” dedi.

-Dario Melnjak” Alanya maçında kaybeden taraf biz olduk, artık Ankaragücü maçına odaklandık ve bu maçı 3 puan ile kapatmak istiyoruz, son iki hafta bizim için önemli, bu maçlardan alacağımız puanlarla daha rahat bir konuma gelmek istiyoruz” dedi.

-Süper ligin 26 inci hafta açılış karşılaşmasında Ankaragücü ile deplasmanda Cuma akşamı karşı karşıya gelecek olan Yeşil Mavililer Mehmet Cengiz tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz haftayı bir puan ile kapatan Atmacalar yeni teknik ekip ile birlikte hafta sonu maçına hazırlanıyorlar. Ligde 14 üncü sırada yer alan Rizespor 17 inci sırada yer alan ve düşme hattında bulunan Ankaragücü karşısında galibiyet parolası ile sahaya çıkacak.

Çıkış yakalamak istiyoruz

-Çaykur Rizespor Basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır Alanya karşısında karşılaşmanın ikinci yarısında fark atabilecekleri pozisyonlar yakaladıklarını ancak bir türlü rakip kaleciyi geçemediklerini belirterek” 3 Puan almamız gereken bir maçtı ve maalesef 1 puan ile sahadan ayrıldık, Rizespor olarak rahat bir yerde olduğumuz söylenemez, alt sıralardan kurtulmak zorundayız” dedi.

Üç zor maçımız var

-Ankaragücü”nün ligde tutunmak için mücadele ettiğini belirten Bakır “ Ankaragücü yaptığı transferler ile iyi mücadele eden bir ekip, önceki hafta Beşiktaş karşısında mağlubiyet almasına rağmen iyi mücadele etti. Zor bir maç bizi bekliyor. Yeni teknik ekibimiz ile birlikte Ankara deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Önümüzde 3 zorlu maçımız var, Ankaragücü maçı sonrasında Göztepe ile ertelenen maçımızı oynayıp, kendi sahamızda Galatasaray ile karşılaşacağız, bu 3 maç bizim için çok önemli” dedi.

30 Puanı geçmeliyiz

-Son 3 maçta 30 puanın üzerine çıkmaları gerektiğini belirten Bakır “ iki deplasman ve bir kendi sahamızda oynayacağımız 3 maç var, bu maçlar bizim için önemli, Ankaragücü alttan, kurtulmak istiyor., Göztepe ortalarda ve Zirvede yer alan Galatasaray ile oynayacağız, bu 3 maçtan mutlaka 6 veya 7 puanın üzerinde puan almamız gerek. Taraftarlarımızın desteği ve futbolcularımızın gayretleri ile bu maçlardan galibiyet ile ayrılacağımızı düşünüyorum” dedi.

Melnjak “ Önemli maçlara çıkacağız”

Çaykur Rizespor un savunma oyuncusu Dario Melnjak Alanya karşısında kaybedilen 2 puanın kendilerini üzdüğünü belirterek “ Net pozisyonlar bulduk ancak atamadık, çok daha iyi olmamız gerekiyor. Önümüzde önemli 3 maçımız var. Bu maçlardan alacağımız puan veya puanlar ile ligdeki yerimizi bulmak istiyoruz. Ankaragücü maçını kazanmak zorundayız, Salı günü ise erteleme maçımız var ve Göztepe ile karşılaşacağız, ardından zorlu Galatasaray maçımız var, kendi sahamızda oynayacağız. Mart ayı içinde zorluk derecesi yüksek maçlarımız var, bu maçlardan puanlar almak istiyoruz. Uzun süredir 3 puan ile tanışamadık, artık 3 puan alıp önümüze iyi bakmak istiyoruz” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE