• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Atmaca Evinde Toplanıyor

Geçtiğimiz sezonu TFF 1. Lig’de Şampiyon olarak tamamlayarak bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lige yükselen Çaykur Rizespor, bir aylık aranın ardından yeniden evinde toplanıyor.

Atmaca Evinde Toplanıyor

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Rize’de yaptığı 10 günlük kampın ardından Erzurum’da ve son olarak Sloveyna’da 10’ar günlük kamplarını da tamamlayan Yeşil-Mavili ekip, bu akşam itibariyle evinde toplanarak ligin ilk haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başlayacak.

Yeni sezon öncesinde 8 isimle yollarını ayıran ve 9 yeni isimle sözleşme imzalayan Çaykur Rizespor, Ruben Riberio ve Tunay Torun’u da kadrosuna katarak transfer defterini kapatmayı hedefliyor.

Sıra Tunay Torun'da

Musa Çağıran ve Umar Aminu’yu alarak tüm dikkatleri üzerine çeken Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir’de fazla forma şansı bulamayan Tunay Torun’a da talip oldu.

Başakşehir’in başarılı orta saha oyuncusu için yeniden temaslara başlayan Yeşil-Mavili ekip, lig başlamadan kiralık olarak teklif sunduğu futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın ayrılmasına onay verdiği 28 yaşındaki futbolcunun da daha fazla süre alabileceği bir takıma gitmek istediği ve bu nedenle Rize’nin teklifine sıcak baktığı kaydedildi.

Transfer noktasında ise maddi anlamdaki pürüzlerin devam ettiği öğrenildi.

Dhurgham dondurulacak

Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor’un 3 sezon önce Irak ekibi Al-Shorta SC kulübünden transfer ettiği 24 yaşındaki sol bek oyuncusu Dhurgham İsmail’in sözleşmesinin bu sezon da dondurulacağı öğrenildi.

Yaşadığı sakatlık sonrasında geçirdiği ameliyatın ardından geçtiğimiz sezonu iyileşme süreciyle geçiren ve sözleşmesi dondurulan İsmail’in tekrar ameliyat olmasının ardından bu sezon da takıma katkı veremeyeceği ve sözleşmesinin yeniden dondurulacağı öğrenildi.

İsmail Rizespor’a katıldığı ilk 2 sezonda 52 kez Süper Lig’de, 16 kez ise Türkiye Kupası maçlarında forma giyerek 2 de gol atmıştı.

Furkan Şimşek belirsiz

Öte yandan 2 sezon önce Almanya’nın Fort. Köln takımından transfer edilen 21 yaşındaki Gurbetçi futbolcu Furkan Şimşek’in ise durumunun belirsiz olduğu ifade ediliyor.

Orta saha ve ön libero mevkilerinde top koşturan sol ayaklı futbolcu, bu sezon başında Rize ve Erzurum kamplarına katılmış ancak Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in raporu doğrultusunda Slovenya kampına götürülmemişti.

Bugüne kadar Yeşil-Mavili forma ile 4 kez 1. Lig’de, 8 kez Türkiye Kupasında ve 28 kez U21 liginde forma giyen Furkan Şimşek, 2020 yılına kadar takımla sözleşmesi bulunuyor. Bu futbolcuyla ilgili kararın birkaç gün içinde verileceği öğrenildi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE