• 18 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    18 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Atmaca 3 puana kilitlendi

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal 4 üncü hafta maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek “ Kendi sahamızda iki önemli maçımız var, bu iki maçı kazanarak ligdeki serilerimize devam etmek istiyoruz, Milli maç arasında çok iyi hazırlandık, Pazar günü kendi seyircimiz önünde galibiyet serilerimize devam edeceğiz” dedi.

Atmaca 3 puana kilitlendi

-Ligin 3 haftasının ardından Milli maçlar nedeniyle lige 15 gün ara verilmesi ile kendi tesislerinde hazırlıklarına devam eden Yeşil Mavililer takıma yeni katılan oyuncular ve takım uyumunu çözmeye çalıştı. Ligde 3 haftada 2 galibiyet ve bir beraberlik alarak iyi başlayan Atmacalar Pazar günü kendi sahasında Ligde bir beraberlik ile bir puanı bulunan Göztepe’yi ağırlayacak.

     Takımlara moral oldu                                     

Ligin yeni başlaması ile birlikte milli maçlar nedeniyle takımların uyum sorununu çözmek için lige 15 günlük ara verilmesinin takımlar için önemli olduğunu belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Bu ara her takımın işine yaradı, lige baktığımızda ilk haftalarda Anadolu kulüplerinin daha avantajlı durumda olduğunu görüyoruz. Her takım yenilendi ve kadrolarını güçlendirdi, ancak uyum sorununu çözemedi, bu süre her takıma yaradı” dedi.

      İyi hazırlandık

Milli maç arasında iyi hazırlık geçirdiklerini belirten Kartal “ El Kabir dışında sakat oyuncumuz yok, takıma yeni katılan oyuncularımızı lige iyi hazırladık, Yoğun bir tempoda çalışmalarımız devam ediyor. İyi bir kadromuz var ve ligde başarılı sonuçlar alacak güçteyiz. Hafta sonu oynayacağımız önemli bir maçımız var, ligde alt sıralarda yer alan Göztepe milli maç arasını iyi değerlendirdi. Rakibimizi iyi analiz ettik” dedi.

      Kazanmak zorundayız

Kendi sahalarında Göztepe karşısında galibiyet için mücadele edeceklerini belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Verilen arayı iyi değerlendirdik, Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanarak ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Rakibimizin oynadığı maçları izledik ve ona göre hazırlıklarımızı yaptık” dedi.

     2 Maç 6 puan

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal kendi sahalarında iki maç oynayacaklarını belirterek “ Önümüzde iki önemli maçımız var, rakiplerimizi iyi analiz ettik, Önceliğimiz taraftarımız önünde Göztepe maçını kazanmak, ardından Gazişehir ile yine kendi sahamızda oynayacağız, iki maç bizim için 6 puan önemi taşımakta, her iki maçı kazanarak ligde üst sıralarda kalmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE