• 19 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Ardeşen GSK, Avrupa`da Turladı

Hentbolda Bayanlar Avrupa Challenge Kupası son 16 turu rövanş maçında Ardeşen Gençlikspor, konuk ettiği Portekiz`in Alavarium Love Tiles takımını 34-22 mağlup ederek adını Çeyrek Finale yazdırdı.

Ardeşen GSK, Avrupa`da Turladı

Geçtiğimiz hafta deplasman da rakibine 41-27 üstünlük sağlayan Ardeşen Gençlikspor, Avrupa Hentbol Federasyonunun düzenlediği organizasyonda çeyrek finale yükseldi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksekokulu spor salonunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı da 18 - 12 ev sahibi ekibin üstünlüğünde tamamlanmıştı.

3 bin dolayında seyircinin takip ettiği maçın ardından salon içerisinde büyük coşku yaşanırken, Ardeşen Gençlikspor'un oyuncuları ve teknik ekibi, saha ortasında tulum eşliğinde horon oynayarak galibiyeti kutladı.

YOĞUN KATILIM VARDI

Salonu tıklım tıklım dolduran 3 bin dolayında seyircinin yanı sıra, Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ak Parti Ardeşen İlçe Başkanı Avni Kahya, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, CHP Rize İl Başkan Vekili Saltuk Deniz., Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz ile çok sayıda davetli de karşılaşmayı takip etti.

Salon: Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksekokulu

Hakemler: Sherif Xhema, Besfort Jahja (Kosova)

Ardeşen Gençlik: Graovac (Halime Beykurt), Mugosa 5, Neslihan Akcanca 5, Gamze Haşimoglu 1, Özlem Sürek 2, Perihan Topaloğlu Acar 7, Vashchuk 3, Kübra Yılmaz 2, Duygu Özakaydın 3, Muratovic 2, Çiğdem Demirbaş 3, İlayda Gürsoy, Esra Ertap 1

Alavarium Love Tiles: Madail (Ana Isabel Silva), Sampaio 2, Correia 9, Mendes 3, Ramos 3, Loureiro 1, Fernandes 2, Domingues, Vieira 1, Ana Caroline Silva, Abreu 1

Devre: 18-12

İki dakika cezası alanlar: Gamze Haşimoğlu, Vashchuk, Mugosa, Neslihan Akcanca, Duygu Özakaydın, Özlem Sürek, Muratovic (Ardeşen Gençlik), Mendes, Fernandes, Loureiro (Alavarium Love Tiles)

   

Başkan teşekkür etti

Portekiz Alavarium takımını  34-22 lik skorla Avrupa Kupasından eleyerek Çeyrek Finale yükseldiklerini hatırlatan Oğuz, "Başta taraftarlarımız olmak üzere Yönetim Kurulumuzu, teknik ekibimi ve sporcularımı tebrik eder, yaşattıkları bu mutluluğu; bizlerin üzerinden Rize’mize ve Çevre Eski Bakanımız / Çaykur Genel Müdürümüze yaşattıkları ihtiras ve iftira dolu günlere verilen en güzel cevap olmuştur. Çaykur’umuzun ve Sayın Genel Müdürüm sizlerin önderliğinde Dünyada ve Avrupa da her alanda daha çok ses getirecek başarılara imza atmayı Mevlam nasip eylesin." dedi.

Oğuz ayrıca bu süreçte kendilerini yanlız bırakmayan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ile Hikmet Ayar'a, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'na, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman'a, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz'a, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin'e, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Avni Kahya'ya, Tüm Yönetim Kurulu Üyelerine ve 10 yıldır kendilerini yanlız bırakmayan cefakar ve vefakar taraftarlarına teşekkür etti.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE