• 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    20 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Alkan ve Karakoyunlu, “ Bu haberler kurşundan daha acıdır”

MHP Rize İl Başkanı İhsal Alkan ve Başkan Yardımcı Recep Ali Karakoyunlu Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin şehit edilmesinin ardından hakkında yayılmaya çalışılan asılsız idealar hakkında basın açıklaması yaptı.

Alkan ve Karakoyunlu, “ Bu haberler kurşundan daha acıdır”

Rize: Alkan ve Karakoyunlu’nun yaptığı açıklamada Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin şehit edilmesinin ardından kişi ya da kişilerce yapılmaya çalışılan kötü söylemleri kınadıklarını belirterek hatırlamamalarda bulundular. MHP il başkanı ve yardımcısının açıklamasının devamı şöyle:  “ Rize’linin bağrına bastığı sevgili ağabeyimiz, dostumuz, emniyet müdürümüz bir şerefsizin hain kurşunlarıyla şehit olmuştur. Sevgili müdürümüzün ardından bazı şeref ve ahlak yoksunu insanlar, müdürümüzün yanında çalışan polis arkadaşlarına kötü davrandığını ve mobbing uyguladığını yaymaya çalışıyorlar. Bu haberler şehidimiz için kuşundan daha acıdır. Tüm vatandaşlarımızın şunu bilmesi lazımdır ki; bu haberler vatanın ve milletin bütünlüğüne düşman olan odakların ürettiği, asılsız ve mesnetsiz iddialardır.

Şu ayrıntı gözden kaçmamalıdır. Altuğ ağabeyi şehit eden bu alçak, ilçe polis karakolunda çalışmakta ve müdür beyle hiç bir mesai ilişkisi bulunmamaktadır. Bu şeref yoksunu yaratık, kendi istemediği müddetçe müdür beyi göremez ve konuşamazdı. Tayin istediği yerle, çalıştı yer 6 km mesafede, bu mesafe bir büyükşehirde iki mahalle arasındaki mesafe ile aynıdır. Bu şeref yoksununun yaptığı olayın altında daha farklı hesapların olduğu yediden yetmişe tüm halkımız tarafından anlaşılmıştır. Sevgili, şehit müdürümüzün Rize’deki başarısı içişleri bakanlığımızın yapmış olduğu değerlendirmeler sonrasında, birçok alanda ülke birinciliği almıştır. Rize emniyet müdürlüğünü zirveye taşımış değerli bir bürokratımızdır.

Bizim ülkemizde, kamu çalışanlarında bizi bırakın çalışmayalım adeti olduğundan, emniyet teşkilatımızda da bazı başı bozuklar müdürümüzün bu disiplinli çalışmasından rahatsız olmuş olabilir. Ama şu bilinmelidir ki; Rize’miz,  sokaklarında ki çocuklarla çocuk olan,  elini öpen, akranları ile arkadaş, küçüklerine ağabey olan bir emniyet müdürü görmüştür. Kapısının herkese açık olduğu, halka alçak gönüllü olan bir yiğit tanımıştır Canını bizim için seve, seve feda edebilecek bir adam tanımıştır. Şehit müdürümüzün geçmişi başarılarla dolu, vatana hizmet konusunda övgüye layıktır. Sayın Meclis başkanımız Binali Yıldırım’ın Başbakanlığı döneminde koruma müdürlüğünü yapmış. Birleşmiş milletler barış güçlerinde vatanımızı temsil etmiş. 15 Temmuz hain kalkışmasında sayın Cumhurbaşkanımızın evinin emniyetini sağlamış, darbecilere karşı mücadele etmiş asil bir Türk evladıdır. Bu ülkenin evlatları şehit müdürümüzün emanet bıraktığı bayrağı layık olan yere taşıyacaktır. Onun bize emanet bıraktığı tuğ’u ilelebet taşıyacaktır. Rahmetli Ziya Gökalp dediği gibi; vatan ne Türkiye’dir Türklere ne Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir türlere Turan.

Türk gençleri bu Sözün ışığında, yolunda yürüyecektir. Rize’nin vatan sever evlatları, bu yiğidi ömrü boyunca unutmayacak saygı sevgi ve rahmetle anacaktır. Ruhun şad olsun.

Mekânın cennet olsun. Bizim de varlığımız senin gibi Türk varlığına armağan olsun şehidim”

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE