• 29 Mart 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    29 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Ak Parti Artvin Kadın Kolları Kongresi Gerçekleşti

AK Parti Artvin Kadın Kolları 5. Olağan kongresinde Reyhan Güneri teşkilatından güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Ak Parti Artvin Kadın Kolları Kongresi Gerçekleşti

Hayati Akbaş

ARTVİN-Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde gerçekleşen kongreye AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, eşi Hacer Kocatepe, AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Reyhan Güneri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Şenol Alpaslan, Memur Sen İl Başkanı İbrahim İnce, AK Partili İlçe Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, parti teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı. Divan Başkanlığını AK Parti Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Av. Serpik Kavak‘ın yaptığı divan kurulunda Ayşe Barsbay, Havva Altuntaş, Havva Akpınar, Melek Bıyıklı Küçükay görev aldı.

Güneri “ Rruhsal tecrübeyle yol aldık”

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Güneri  “ Öncelikle sözlerime bizleri böylesi bir coşku ve kutlu bir davanın sevdası ile bir araya getiren Rabbimize hamt ederek başlamak istiyorum.  20 Şubat 2015 itibarıyla üç yılı aşkın süredir sadece kaşının gözünün şeklini değil ruhsal tecrübelerini de ninelerimizden miras alan kadınlarımızla Hazreti Hatice’nin dirayeti, Hazreti Fatima’nın fedakârlığı, Hazreti Ayşe’nin cesaretini kuşanarak yol aldık. Okyanusta damla misali de olsa çalıştık. Bu dert bizim devamız diyerek yeni doğmuş yavruların, hasta ana babalarını, keyif dolu yaşamlarını evlerinde bırakan. Cihat niyetiyle gecesini gündüzüne katan adeta bir mum gibi ülkesini, dünyasını, karartılmak istenen yarınlarını aydınlatmak uğruna erimeyi göze alan, bu kutsi yolda bizlere yol arkadaşlığı yapan tüm AK kadınlarımıza, Artvin’in AK incilerine şükranlarımı sunuyorum Allah emeklerinizden razı olsun. ”dedi.

Kocatape: “Kadın Kolları Belediyelerin En Önemli Destekçisidir”

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe kongrede yaptığı konuşmada AK Parti Kadın Kolları teşkilatının sosyal Belediyeciliğin gerektirdiği hizmetleri yaptığını belediyeye bu konuda büyük destek verdiklerini ifade ederek belediye olarak yükünü hafiflettiğini söyledi. Kocatepe; ” Göreve geldiğimiz günden bu yana belediyeciliğin ne anlama geldiğini göstermek istedik. Belediyeler halkın kılcal damarlarına gidecek kanı veriyorlar. İşte bu kan vermenin en geniş en doğru damarı teşkilatımız ve kadın kollarımızdır. Sizler sahada gönülleri fetih edeceksiniz bizlere de sizlerin verdiği görevleri yapmak düşünüyor. Bizlerin bu başarınsın da en büyük emeği olan kadınlarımıza yine en büyük emek onlara düşecek” dedi.

Balta: “Başarıyı yakalamak için el ele çalışacağız”

Ak Parti İl Başkanı Erkan Balta, “Bende görev yaptığım süre içerisinde gerek Artvin’de gerek ilçelerinde yağmurda, çamurda, sıcakta, sokakta apartmanda mezrada, köylerde her noktaya ulaşan ve mesajımızı ileten kadın ekiplerimiz oldu. Çektikleri sizi ki çilelerin yanında hakarete uğradıkları,  fiziki saldırıya uğradıkları oldu. Bu fedakârlıklarına ne kadar teşekkür etsek azdır. Önümüzdeki dönemde gerek Türkiye de gerek Artvin’de partimizin mücadelesinde başarılı olabilmemiz için yine sizin çalışmalarınıza çok fazla ihtiyacımız olacağını biliyoruz. Başarılar yakalamak için el birliğiyle çalışacağız Allah yar ve yardımcımız olsun” diyerek konuşmalarını tamamladı.” şeklinde konuştu

Kışla: Bir şeyler Yapıyorsak Halkımızın Desteğiyle Yapıyoruz

Milletvekili İsrafil Kışla ise, “Dünyanın hiçbir yerinde sanmıyorum ki bizim gibi 16 yıl iktidar olacaksınız, iktidar olarak ülkeyi tek başınıza yöneteceksiniz ve yıpranmayacaksınız bir ülke seçmeninin yüzde ellisinin oyunu alacaksınız. Muhalefet partilerinde olan belediyeleri bu dönem AK Parti’ye teslim ettik. Bu millete teşekkür ediyoruz, partili hemşerilerimize de teşekkür ediyoruz ama inanıyorum ki 30 Mart seçimlerinde Ak Partiyi iktidara getirenler keşke daha önce getirseydik de bu hizmete daha önceden kavuşsaydık diyeceklerini düşüyorum.” dedi

Kadınlara özel yasalar çıkarıldı

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, 2002’den bu zamana kadar AK Parti’nin yaptığı hizmetlerden bahsederek kadınlara özel çıkardığı yasalara da değinerek kadınların siyasetteki yeri ve önemine vurgu yaptı. Konuşmasının sonunda yeniden Kadın Kolları Başkanı seçilen Reyhan Güneri’ye ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE