• 29 Mart 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    29 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

AKP kurmayları ile toplandı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Öğretmenler evinde düzenlenen toplantıda AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

AKP kurmayları ile toplandı

Gerçekleşen toplantıya AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize Milletvekili Hikmet Ayar, İl Başkan yardımcıları ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap katılım sağladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İshak Alim,  Merkez İlçe teşkilatının AK Parti Rize teşkilatı içerisinde %40’a tekabül ettiğini dile getirerek,  “Köy, mahalle, belde teşkilatlarımız ve sandık kurullarımız olmak üzere çok büyük bir teşkilata sahibiz. Her birimizin sorumluluğu çok fazla bunun bilinci içerisinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. 2019 süreci hepimiz için çok fazla önem arz etmekte. Bu yüzden başta Merkez İlçe Yönetimimiz olmak üzere teşkilatımızın her bir kademesi üzerine düşeni yapacaktır ve inşallah bu süreci özelde Rize’miz için genelde ise ülkemiz için en iyi şekilde yürüteceğiz” dedi.

Daha yapacak çok işlerinin olduğunu belirten Rize Milletvekili Hikmet Ayar: Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu ülkeye verilecek çok hizmet var ve bunun Rize’deki kadrosu da başta il teşkilatımız tabii ama İlçe başkanımızın da dediği gibi Rize’nin %40’na hitap ediyorsunuz onun için sizlere de çok iş düşüyor. İnşallah önümüzdeki süreçte birlik beraberlik içerisinde hoşgörüyle diyalogla Rize’de hep birlikte yol yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Merkez İlçe teşkilatı için çok kısa sürede çok güzel uyumlu bir ekip oluşturulduğunu kaydeden İl Başkanı Avcı: “Merkez İlçe teşkilatımıza bakmış olduğumuzda buradaki arkadaşlarımızın hem teşkilat birikimleri hem kendi kimlikleri ve  kariyerleri itibariyle toplam kalite açısından rüştünü ispat etmiş siyaseten buluğa ermiş  bir teşkilat olduğu kanaatindeyim. Ama tabi bunun sahada da karşılığını görmemiz gerekir. Hepimizin Cumhurbaşkanımızı burada en iyi şekilde temsil etme sorumluluğu bulunuyor. Ben bu ekibe  sonuna kadar güveniyor ve inanıyorum bu ekibin ciddi başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Merkez İlçe Yönetimiyle tek tek tanışan Bakan Osman Aşkın Bak: “Teşkilatımızın gücü bizi bu günlere bu noktalara getirmiştir. O yüzden Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi “soruyorlar hiç yorulmuyor musunuz? Bu kadar program yapıyorsunuz diye o da nasıl yorulabilirim diyor, teşkilatım var sürekli çalışıyor bende gücümü onlardan teşkilatımdan alıyorum” diyor. Hakikaten öyle çünkü o da teşkilatın her kademesinde yer almış,  basamakları teker teker çıkarak, bu millete hizmetkar olmak için çaba harcamış. Milletimizde ona teveccüh göstererek, yanında yer almış. O yüzden teşkilatçılık önemlidir. Hepimiz teşkilatlarda yetiştik. Allah’a hamdolsun teşkilatımız  çok güçlü.

Merkez ilçenin İl teşkilatıyla beraber çok güçlü olması gerektiğini ifade eden Bakan Bak; “Daha önce Merkez İlçemizde görev yapan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Sizlere de  yeni görevinizde başarılar diliyorum. Ekibe baktığımda çok dinamik kaliteli bir ekip gözüküyor. Çok güzel enerji aldım yüzünüzdeki heyecan coşku çok güzel çok mutlu oldum başarılar diliyoruz. İnanıyoruz ki 2019 seçimleri hem yerelde hem genelde ülkemiz için çok önemli bir seçim. Ortamı görüyorsunuz ülkemizin içinden geçtiği süreci görüyorsunuz, çok çalışmak gerekiyor. Yönetiminize baktığımda sokağın nabzını tutacak nitelikte güzel, uyumlu bir ekip. Ben inanıyorum inşallah Rize’de Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı güzel neticeler alacağız çünkü biliyorsunuz seçimler olduğu zaman önce Rize’ye bakıyorlar. Rize ne almış, biliyorsunuz Rize Sayın  Cumhurbaşkanımızın  kalesi. Geldiği zaman her zaman güzel bir enerji alıyor. Merkez İlçemizin değerli Yönetim kuruluna ve değerli Başkanına başarılar diliyoruz. Her zaman yanınızdayız. Biz teşkilatımızın emrindeyiz. Teşkilat disiplin sevgi ve kardeşliğin olduğu yapıdır. İnşallah AK Parti ülkemizi geleceğe taşıyacak, tekrar yönetiminiz hayırlı olsun” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE