• 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    24 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

AK Partililer Batıyı seçti

AK Parti Rize Millet vekil adayları Batı ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldiler.

AK Partililer Batıyı seçti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı Türkiye’de istikrarın devamı için destek isterken Bakan Osman Aşkın Bak genç nesillerin önünü açan AK Partinin ülke kalkınmasına büyük katkısı olduğunu ve sportif alanların artırıldığını belirtirken 3 sıra adayı Muhammet Avcı ise Rize’de kendi iktidarları döneminde küçümsenemeyecek işlere imza attıklarını ve hazırlanan projelerin hayata geçmesi için üçlünün bozulmaması gerektiğini söyledi.

Esin BAYRAK

RİZE: AK Parti Rize Milletvekili adayları Hayati Yazıcı, Osman Aşkın Bak ve Muhammed Avcı Derepazarı, İkizdere, Kalkandere ve İyidere ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Seçim programını batı ilçelerinde seçen AK Parti Rize Milletvekili adayları Hayatı Yazıcı, Osman Aşkın Bak ve Muhammed Avcı partililer ile birlikte Derepazarı, Kalkandere, İkizdere ve İyidere ilçelerinde halk ile bir araya geldi.

İftarı İyidere ilçesinde yapan vekil adayları vatandaşlarla bir araya gelerek ülkede istikrarın devamını istedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize her zaman tam destek verdiğini belirterek “ Bu seçimde hem başkan seçeceğiz, hem başkana destek verecek ekibi seçeceğiz, burada yanılmayalım ve başkanı yalnız bırakmayalım. Kimse sizlerin aklını karıştırmasın, Türkiye zor dönemlerden geçti ve sizler millet olarak her zaman reisinizin yanında yer aldınız, Reisiniz sizleri asla yanıltmadı” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ise AK Parti iktidarı döneminde ülkede gençliğin önünün açıldığını ve sportif tesislerin yapıldığını belirterek “ Ülkemizde gençliğe önem veren, gençliğin önünü açan ve bu ülkenin geleceğinin gençliğe emanet edileceğini düşünen bir iktidar var.  Bu ülke çeşitli dönemlerde çok kritik günler geçirdi. Yakın tarihimizde yaşadıklarımız tarihe geçti. Bu millet devletine ve devleti için seçtiği insanlara sahip çıktı. Cumhurbaşkanımız asla bu milletin fedakârlığını unutmamıştır ve daha fazla mesai yaparak ülkemizi 2023’lere ve 2070’lere hazırlamakta. Artık Türkiye eski Türkiye değildir. Türkiye kendi silahını kendi yapan, kendi otomobilini yapan, kendi hava aracını yapan bir ülke haline geldi. Gelecekte çok daha büyük projelere imza atılacak “ dedi.

AK Parti Rize Millet vekil adayı Muhammed Avcı ise Rize’de son 16 yılda yapılan hizmetlerin gözle görülür ve hissedilir hizmetler olduğunu belirterek “ Rize yeniden yapılandırıldı. Yapılan hizmetler bizim için yeterli değil, Rize’ye çok şey daha katmamız gerekiyor. Cumhurbaşkanımız başımıza olduğu sürece bizler hizmetleri istemeye, Rize’ye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE