• 29 Mart 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    29 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

AK Parti’den Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Rize İl Başkanlığınca organize edilen program dâhilinde bütün ilçe ve beldelerdeki muhtarlarla bir araya gelindi ve istişare toplantıları düzenlendi.

AK Parti’den Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Rize’deki her ilçe ve beldede muhtarlarla istişare toplantıları düzenlendi. Toplantılar İlçe Başkanlarının Başkanlığında yürütülürken, toplantılara Belediye Başkanları ve İl Genel Meclis Üyeleri de katıldı. İl başkanı İshak Alim Rize Merkez İlçe Muhtarları Toplantısına katılırken Milletvekili Muhammed Avcı ise Rize Merkez İlçe ve Derepazarı toplantılarına katıldı.  Toplantılarda Rize genelinde ve ilçelerde yapılan çalışmaların değerlendirilmesinin yanı sıra bundan sonra hangi çalışmalar yapılabilir soruları sorulmak suretiyle notlar alındı. Son derece verimli geçen bu toplantıların periyodik olarak devem edeceği ifade edildi. Toplantılarda muhtarların görüş ve önerileri tek tek dinlendi, sorularına cevap verildi.

 İl Başkanı İshak Alim katıldığı Merkez İlçe Muhtarlarla İstişare Toplantısında yaptığı  konuşmada toplantıların amacına değinerek, “Bu toplantıların amacı köylerimizin ya da mahallerimizin sorunlarına çözüm olmanın yanı sıra demokrasimizin temel taşlarından olan Muhtarlarımızın bulunduğumuz şehirle veya ilçeyle alakalı hayallerini ve yapılabilecek projelerle alakalı düşüncelerini almaktır. Genel anlamda bu şehirde gelecekte ne görmek istiyoruz? Bununla alakalı fikirlerinizi almak için bir araya geldik. Bu toplantıların belirli periyotlarla devam etmesini de arzu ediyorum. Toplantılarımızda karşılıklı görüş alış verişiyle birlikte vereceğimiz katkı son derece önemlidir. Bu toplantıları ilimizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarıyla da aynı bu mahiyette icra edeceğiz. Şehrimizin yarınlarıyla ilgili ortaya ciddi bir planlama koyma adına bunu yapıyoruz.” dedi.

 Merkez İlçe Muhtarlar İstişare Toplantısı ve Derepazarı Muhtarlar İstişare Toplantısına katılan Milletvekili Avcı ise tüm ilçelerde bu toplantıların gerçekleştirildiği belirterek “Bizim buradaki  meramımız Muhtarlarımızın şehirle ilgili kanaatlerini alabilmek, önümüzdeki süreçte yeni bir yol haritası tayin edebilmektir. Sahada vatandaşlarımızla en çok Muhtarlarımız muhatap  olmaktadır. Vatandaşlarımızın taleplerinin bizler tarafından net bir şekilde algılanabilmesi için bu toplantılar son derece önemli ve verimlidir. Bizler de  hem siyaseten hem de idareci olarak sizlerle istişare ettiğimiz konuların takibini yapmak ve özellikle nihayete erdirmek istiyoruz.” dedi.

 Ayrıca Milletvekili Avcı İlimizdeki büyük yatırımlarla ilgili bilgiler aktararak, “Aynı zamanda ilimizdeki büyük projelerin de yakın takipçisiyiz, Havalimanımız planladığımız şekilde devam ediyor 2020 yılında inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızla açılışını gerçekleştireceğiz, Güney Çevre Yolumuzun birkaç ana geçiş güzergahı var onlarında inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor, yine Güney Çevre Yolumuzu ve şehrimizi Salarha vadisine açan Salarha tünelimizde de çalışmalarımız sürüyor, yaklaşık 3’er km olan 2 tüp tünelin  birinde yaklaşık 400 diğerinde yaklaşık 600 metre sonra inşallah ışık göründü töreni düzenleyeceğiz. Bütün hemşehrilerimizin Kalkandere İlçemizdeki Organize Sanayi Bölgesini gezmesini arzu ederim orada gerçekten çok güzel bir alan oluşturuldu yatırıcılarımız Organize Sanayi Bölgemizi fabrikalarla doldurdular, bunların yanında inşallah Lojistik Merkez Projemiz de aynı şekilde gündemimizdedir. Şehir Hastanesi ve TOKİ’yle ilgili bilgileri de inşallah önümüzdeki toplantıya bırakalım” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE