• 19 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

AK Parti’de Geçmişe Vefa Gelece Saygı Buluşması

AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen, kuruluştan bu güne kadar teşkilatlarda görev almış kişilerin katıldığı “Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı” buluşması gerçekleştirildi.

AK Parti’de Geçmişe Vefa Gelece Saygı Buluşması

Buluşmada Rize Milletvekili Adayları Hayati Yazıcı, Osman Aşkın Bak ve Muhammed Avcı, şimdiki milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Prof.  Dr. Reşat Kasap, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri ve bir çok geçmişten günümüze kadar AK Parti mensupları bir araya geldi. İftar yemeği öncesinde Milletvekilleri ve milletvekili adaylarının katılımıyla canlı yayın programı düzenlendi. Canlı yayında gündeme ve Rize’nin yatırımlarına yönelik açıklamalarda bulunuldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı, “Vatandaşlarımıza hiçbir zaman yapamayacağımız bir vaadimiz olmamıştır. Bu da AK Parti’nin Türkiye siyasetine kazandırdığı en önemli geleneklerden bir tanesidir. Vatandaşlarımızın sezgileri güçlüdür, aklı-selimi hep egemen olur. Kimin iş yaptığını kimin referansının olduğunu gözeterek inşallah sandıkta iradesini kullanacaktır.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı ve Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, “Rize’deki atmosferden mutlu oluyoruz ve bundan gurur duyuyoruz. Hemşehrilerimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük bir destek ve teveccüh gösteriyorlar. Ovit Tünelimizin açılışı olacak, Rize-Artvin Havalimanımızda ise çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Bölgemiz gelişecek, Rize çok daha güzel hedeflere doğru gidecektir.” dedi.

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, “Geçmişe vefa geleceğe saygı adıyla, hep dönem tertip ettiğimiz kuruluşundan bu güne kadar AK Parti Rize teşkilantında görev yapan bütün arkadaşlarımızla bir araya geldiğimiz bir iftar yemeğindeyiz. AK Parti kendi geleneklerini ve kültürünü oluşturmuş bir partidir. AK Parti hepimizin bir babaocağı, sığınağı ve çatısıdır. Kuruluşundan bu güne kadar emek veren bütün teşkilat mensuplarımızın emekleri sayesinde AK Parti bu gün hükümet etmeye devam ediyor. Kendilerine canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

AK Parti Rize 26. Dönem Milletvekili Hasan Karal, “Kuruluşundan bu güne kadar teşkilatımızda görev yapmış bütün kardeşlerimizin Rize’de yapılan hizmetlere katkısı vardır. Dünya mazlumlarının sesi olan Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti bu seçimlerden de güçlenerek çıkacaktır” dedi. Ak Parti Rize 26. Dönem Milletvekili Hikmet Ayar, “Rize ortak paydasıyla hepimiz düşünmeye, çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Konumumuz ve pozisyonumuz ne olursa olsun hep bu gayret içerisine olacağız. Bu gün 77 düvel Recep Tayyip Erdoğan’ın karışısına dikilmiş onunla mücadele etmektedir. Esas noktanın burası olduğunu vurgulamak isterim” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE