• 28 Mart 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

AK Parti Rize`de Aday Adayları Temayül Yoklaması Yarın Yapılacak

AK Parti Rize İl Başkan Vekili Ali Haydar Er, Aday adaylığı müracaatlarının sona ermesinden sonra milletvekili aday adayları için temayül yoklamasının yarın yapılacağını açıkladı.

AK Parti Rize`de Aday Adayları Temayül Yoklaması Yarın Yapılacak

AK Parti Rize İl Başkan Vekili Ali Haydar Er, milletvekili aday adayları için temayül yoklamasının yarın 81 ilde aynı anda yapılacağını belirterek, temayül yoklamasına bakan ve mevcut milletvekillerinin katılamayacağını ifade etti. Temayülde ise il, ilçe, belde ana kademe, kadın kolu ve gençlik kolundan oluşan yaklaşık 1400 kişilik teşkilat mensubunun oy kullanacağını belirtti.

İl Başkan Vekili Er, Rize Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan tüm adaylara eşit mesafede olduklarını, teşkilatlarında özgür iradeleriyle oy kullanacaklarını belirterek “ Yarın saat 10.00-16.00 saatleri arasında Rize Kapalı Spor Salonunda tüm Türkiye ile aynı anda 27. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı temayül yoklamasını gerçekleştireceğiz. Temayül yoklaması öncesinde aday adaylarımız teşkilatlarımızı ziyaret ederek kendilerini tanıtıyorlar. Teşkilatlarımız özgür iradesiyle oylarını kullanarak adaylarımıza temayüllerini göstereceklerdir. Tüm aday adaylarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Bizim için bu süre zarfında en önemli husus tüm aday adaylarına eşit mesafede olmaktır. Bu hassasiyeti tüm teşkilatımızın göstereceğini inancım tamdır. Birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel bir seçim öncesi dönemi geçiriyoruz. Aday adaylarımız da ilk günkü gibi heyecan içindeler. Bu heyecanları partimize de yeni bir heyecan kattı. Temayül yoklaması sonrasında aday adaylarımızla 21 Mayıs 2018'e kadar İl Başkanlığımızın programları dahilinde çalışmalarımız devam edecek. İl Başkanlığı olarak aday adaylarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan tüm aday adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Partimiz için, İlimiz için Rabbim en hayırlısını nasip etsin." dedi.

İl Başkan vekili Er, Genel Merkezin aldığı karar doğrultusunda  temayül yoklamasına Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar'ın katılmayacağını ifade ederek, diğer 23 aday adayının temayül yoklamasında yer alacağını belirtti.

AK Parti Rize'de temayül yoklamasına katılacak 23 aday adayı şöyle: Ali Gezer, Aziz Ayyıldız, Azize Basa Akbin, Büşra Ustaoğlu, Davut Birben, Elif Alemdar, Emine Güngör,Habib Koçal, İlyas Gör, İsmail Öztürk, Jale Kazdal, Kasım Kutlu, Lütfi Çırakoğlu, Mehmet Çelik, Melahat Furtuna, Melisa Paliç, Menderes Birdal, Muhammed Avcı, Mustafa Sözer, Ömer Aydın Öztürk, Rahmi Metin, Selçuk Tuzcu, Sultan Rauf Oğuz.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE