• 19 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

AK Parti Merkez ilçede geriye dönüş

-İl Başkanı Muhammed Avcı ilçe başkanlığına eski ilçe başkanı olan İshak Alim”ın getirileceğini ilçe Başkanı Sadettin Türüt”ün ise il yönetiminde görev alacağını söyledi.

AK Parti Merkez ilçede geriye dönüş

AK Parti Genel Merkez Koordinatör Milletvekili Polat Türkmen AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı 6. Olağan kongre öncesi Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve Yönetim Kurulu üyeleri köy ve mahalle başkanları ile bir araya geldi.

 Genel Merkezle yapılan istişareler neticesinde yeni dönem Merkez İlçe Başkanlığı kongre adayının daha önce de Merkez İlçe Başkanlığı yapmış olan şuanda İl Başkan vekilliği görevini yerine getirmiş olan İshak Alim olduğunu açıkladı.

İl Koordinatör Milletvekili Polat Türkmen yaptığı konuşmasında yarın gerçekleşecek olan 6.Olağan Kongrede Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezin iradesi ve onayıyla Merkez İlçe kongre adayının İl Başkan vekili İshak Alim olduğunu belirtti. Türkmen sözlerine şu şekilde devam etti :  “Şuan yanımda iki tane değerli kardeşim var benim. Makamlarda görev değişiklikleri zordur ama bu bir dava meselesi olduğu için Sadettin Bey kardeşim ve İshak Bey kardeşimi bu süreci en iyi şekilde yönettikleri için tebrik ediyorum. Partimizin dava şuuruna uygun hareket ederek ciddi fedakârlık gösterdiler. Önümüzde çok çalışmamız gereken süreçlerimiz var. Kongreler bizim partimizde her zaman şenlik havasında geçmiştir inşallah yarında aynı şekilde gerçekleşecektir. Mevcut Başkanımız Sadettin Türüt bey ve yönetimine şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalar  için teşekkür ediyor bundan sonraki çalışmaların da da başarılar diliyorum. Göreve yeni gelecek kardeşim İshak Alim Beye ve yönetimine de şimdiden başarılar diliyorum. Siz değerli dava kardeşlerime de yapmış oldunuz tüm çalışmalar için teşekkür ediyorum “dedi.

İl Başkanı Avcı yaptığı konuşmasında “Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt kardeşimiz Yeni dönemde İl Yönetimimizde görev alacaktır. Bu geçiş sürecinin yönetilmesinde bize son derece yardımcı olarak gerçek bir dava adamı olduğunu ortaya koymuştur. Bunun için kendisine minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Diğer taraftan yine Genel Merkezle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde daha önce Merkez İlçe Başkanlığı yapmış olan şuanda İl Başkan vekilliği görevini yerine getirmiş olan İshak Alim kardeşimiz yine ciddi bir fedakarlık göstererek, Merkez İlçe Başkan adaylığı konusunda gündeme gelmiş bulunuyor şuan itibariyle. Bu durumu birkaç gün öncesinden itibaren zaten konuşuyoruz ilgili arkadaşlarla. Ona da yapmış olduğu bu fedakarlık için bir kere daha teşekkür ediyoruz. Özellikle şunu çok açık yüreklikle ifade etmek istiyorum. Yeni dönemin kodları var bu kodları açıklayan izah eden kişi liderimiz Genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğandır. Yeni dönemin kodlarından en önemli parçalarından bir tanesinin de fedakarlık olduğunu bilmemiz gerekiyor. Sadece makamlar uğruna siyaset yapmak değil, gerçekten millete hizmet etmek uğruna gerekirse makamlarında feda edilebileceğini gösterecek dava hukukuna sahip teşkilat mensuplarına ihtiyacımız var ve Allah’a hamdolsun bugüne kadar bizim mahalle köy başkanlarımız belde teşkilatlarımız bunu bugüne kadar defalarca gösterdi onların başkanları gösterdi” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE