• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

4 de 4 yapmak istiyoruz

-Transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Teknik Direktör Okan Buruk Sportif direktörün yurt dışında izlemlerde olduğunu belirterek “ Bir yandan lig mücadelemiz sürerken, diğer yandan gelecek yılın takımını oluşturmaya çalışıyoruz, elbette takımda başarılı olan kiralık oyuncularımızı kadromuzda tutmak istiyoruz” dedi.

4 de 4 yapmak istiyoruz

-Cumartesi günü Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak olan Atmacalar çalışmalarını Çaykur Didi stadında sürdürdü, Aatif ve Nakaulma nin yer almadığı idmana takım neşeli çıktı. Lise çağında bir okulun ziyaret ettiği Atmacalar hemen idmana başladı. Teknik Direktör Okan Buruk öğrencilere ilgi göstererek onlarla birlikte fotoğraf çektirdi.

       Lig 3 guruba ayrıldı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk ligi 3 e ayırdığını belirterek “ Bir zirvede oynayanlar ve şampiyonluk yarışında olanlar, ikinci bölüm ise orta sıralarda yer alıp ilk 5 mücadelesi veren takımlar, biz bu takımların içinde yer alıyoruz, 3 üncü gurup ise alt sıralardan kurtulmak isteyerek büyük bir mücadele örneği veren takımlar” dedi.

    Alanyaspor a üzüldük

-Teknik Direktör Okan Buruk Alanyaspor un Kayseri dönüşü yaşadığı Trafik kazasında bir oyuncusunu kaybetmesi ve bazı oyuncularının yaralanmasına üzüldüklerini belirterek “ Maalesef bu tür hadiseleri yaşıyoruz, Allah Alanyaspor a kolaylıklar versin, bu kaza tüm spor kamuoyunu olduğu gibi bizi de derinden üzdü” dedi.

      Son iki maç iyiydik

1 Mayıs kutlaması ile sözlerini sürdüren Teknik Direktör Okan Buruk “ Başakşehir karşısında yine üstün olan bizdik ve 1-0 kazanacağımız dediğimiz maçta 90 artılarda verilen penaltı ile bir puan ile döndük, ardından Sivas maçına çıktık ve belki ilk yarısı o kadar etkili değildik ancak ikinci yarı tek kale futbol oynamamıza rağmen savunmayı geçemedik. Maç boyunca 1600 pas yaptık, top sahada 64 dakika durdu ve bunun 40 dakikası bizim ayağımızdaydı, böyle bir durumda gol atamadık” dedi.

     Daha iyi oynayacağız

Ankaragücü karşısında daha etkili ve iyi bir oyun sergileyeceklerini belirten Teknik Direktör Okan Buruk “ Şu an biz işimize odaklandık, önümüzde 4 maçımız var ve hepsini kazanmak istiyoruz, ilk 5 takım arasında girmek için mücadele ediyoruz, biz maçlarımızı kazanıp son haftada ilk 5 arasında olup olmayacağımıza bakacağız, Rizespor olarak Avrupa kupalarında mücadele etmek için tüm gayretimizi göstereceğiz” dedi.

     Aatif bu hafta yok

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk Sivas maçında ayağından sakatlanan Aatif in tedavisinin devam ettiğini belirterek “ Şu an tedavisi sürüyor, Ankaragücü maçında sahada yer alamayacak, Önümüzde ki hafta Galatasaray maçına kadar iyileşmiş olacak ve takımda yerini alacak. Nakaolmu ise ayak bileğinden sakatlanmıştı, bizimle birlikte bugün idmanlara çıkacak ve Ankaragücü maçında bizimle olacak” dedi.

    Senenin planlamasını yapıyoruz

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk teknik sorumlu Yılmaz Bal in yurt dışında futbolcu izlenimlerinde olduğunu belirterek “ Gelecek yılın takımını şimdiden oluşturmaya başlıyoruz, geç kalmak istemiyoruz, kaliteli ve takıma uyum sağlayabilecek oyuncular tercih ediyoruz, biz bir yandan maçlarımızı sürdürürken diğer yandan arayışlarımız da devam ediyor” dedi.

    Çoğu oyuncum kiralık

-Takımda çok sayıda oyuncunun kiralık olduğunu belirten Teknik Direktör Okan Buruk “ Ligin ikinci yarısında kurduğumuz kadroda oyuncularımızın çoğunluğu kiralık oyuncular, elbette onlar ile birlikte yürümek isterim, hepsi kaliteli ve ahlaklı oyuncular, bu oyuncularımız ile görüşmelerimiz olacak, ardından kulüpleri ile görüşeceğiz,  başarılı takımı bölmek kimsenin işine gelmez, takıma birkaç takviye daha yapıldığında çok daha başarılı bir takım ortaya çıkar” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE