• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

20 bin ları verdi ceza 5 yıla düştü

-Oğlunun uyuşturucu çetesi tarafından kullanıldığını belirten Sefer Aksoy “ 9 Aydır oğlum içeride, 20 yıl hapis yedi, 20 bin ları verdik 5 yıla düştü” dedi.

20 bin ları verdi ceza 5 yıla düştü

RİZE: 9 Mart tarihinde Hopa ilçesinde kendisine Kalp ilacı diye verilen ilacı Batum’a götüren 17 yaşında ki Oğuzhan Aksoy ‘un 20 bin ları karşılığı 5 yıl hapis yediği belirtildi.

     9 Mart 2017 tarihinde kardeşi Doğukan Aksoy’un çalıştığı iş yerine giden Oğuzhan Aksoy( 17) iş yerinde ki Burak Ersoy, Ümit Kesti ve Muhammet Peçe isimli şahısların kendisine 200 TL vererek Gürcistan’ın Batum kentinde Legorant otel önünde kendisini bir hasta yakınının bekleyeceğini ve kalp ilaçlarını o şahsa vermesi gerektiğini söylediler.

     Baba Sefer Aksoy(53) oğlunu tuzağa düşürdüklerini belirterek “ Oğlum evden çıkmayan bir çocuktu,. Kardeşini ziyarete gittiğinde ona para vererek Batum’a gönderdiler. Otel önünde ilaçlara alacak kişiyi beklemeye başladı. Kendisine kalp ilacı olduğunu söylediler. Suboxane diye bir ilaç ve ne olduğunu oğlum bilmiyordu. Otel önüne gidip bir saat kadar bekledi. Yanına gelen bir polis ne beklediğini sorduğunda “ Kalp ilacı gelip alacaklar onları bekliyorum” dedi.

        Tutuklandı

Baba Sefer Aksoy oğlunun gece eve gelmediğini görünce Hopa da kendisini aradığını sabah erken saatlerde kendisini Batum’dan bir bayanın arayarak oğlunun tutuklanarak cezaevine gönderildiğini belirterek “ Apar topar Batum a gittim, oğlumu Kutaisi cezaevine gönderdiler. 3 ay oğluma ulaşamadım. Kayınlarımın önerdiği bir avukat ile buluştuk ve 3 ay sonra oğlumu mahkemede gördüm. 20 yıl hapis cezası verdiler” dedi.

     20 Bin larıya ceza düştü

Sefer Aksoy avukatın kendisinden 20 bin Ları ( 30) bin TL para istediğini belirterek “ Yakınlarımdan para alarak 20 bin ları para yatırdık ve 20 yıl hapis cezası 5 yıla düştü. Kayınlarımı bu çete ile birlikte gördüm. Onlarla iş birliği içinde oğlumu kurban seçtiler. Batum da savcı ile yaptığım görüşmede oğlumun suçsuz olduğunu bildiğini, ona sadece maşa olarak kullandıklarını ve ardından büyük parti mal kaçırmak için böyle bir yöntem uyguladıklarını bana söyledi” dedi.

     Ailem Perişan

El bebek, gül bebek olarak büyüttükleri oğlunun Kutaisi ye bağlı Gekuti cezaevinde yattığını söyleyen Baba Sefer Aksoy “ Ailem perişan, oğluma tuzak kuranlar ve sürekli bu işi yapanlar dışarıda, bunların başında Şükrü yamak ve ekibi var, Hopa savcılığına haklarında suç duyurusunda bulundum. Tehditler yedim ve çocuklarım için Rize’ye taşınmak zorunda kaldım, Batum Türk konsolosluğuna kaç kez gittiysem beni kabul etmediler,. Konsolos bizler için orada durmuyor mu” dedi.

      Oğlumu bana versinler

Anne Fatma Aksoy ise perişan olduklarını ve yuvanın dağıldığını belirterek “ Oğlumu kullananlar dışarıda, suçsuz yerde oğlum cezaevinde, Türk hükümetinin devreye girerek oğlumu bana vermelerini istiyorum” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE