• 18 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    18 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

“ Rize’nin sorunlarını takip edeceğim”

CHP Rize Milletvekili Adayı Remzi Kazmaz vekil gibi davranarak Rize’nin sorunlarını takip edeceğini söyledi.

“ Rize’nin sorunlarını takip edeceğim”

CHP Rize Milletvekili Adayı Avukat Remzi Kazmaz Türkiye’nin yeni bir sisteme geçtiğini ve bu sistemin takipçisi olacağını belirterek “ Bu sistem neler getirecek, neler götürecek bunu iyi takip edeceğim. Biz bu sistemin Türkiye’ye uyumlu olmadığını söyledik. Halkımız sisteme oy verdi. Biz de bu sistemin demokrasiye ne kattığını görme şansını yakalayacağız” dedi.

-Rize’deki yarışın demokratik ortamda geçtiğini belirten Kazmaz,  “ Rize Emniyet Müdürlüğü ekipleri siyasi ortamı çok iyi idare ettiler, kendilerini kutluyorum. Bu bir yarıştır ve bu yarışı AK Parti kazandı tebrik ediyorum. Tebrik ile birlikte Rize’nin sorunlarına ne kadar vakıf olduklarını da takip edeceğiz” dedi.

   Mustafa BAYRAK

RİZE: 24 Haziran seçimlerinde başarı elde edemeyerek 3 vekili AK Parti’ye kaptıran CHP adayı Remzi Kazmaz gördüğü ilgiden dolayı seçmenlerine teşekkür etti.

CHP İl Binasında gazeteciler ile kahvaltıda bir araya gelen CHP Milletvekili adayı Avukat Remzi Kazmaz düzenlediği basın toplantısında tüm seçmenlerine teşekkür ederek “ Seçim sonrası tüm ilçeleri gezdim ve seçmenlerime teşekkür ettim. Bu bir yarıştır ve bu yarışta AK Parti adayları kazandı. Türkiye’de AK Parti ittifakı kazandı.  Türkiye yeni bir sisteme geçiyor. Bu sistemin ülkemizde yararlı olmayacağını anlatmaya çalıştık, ancak halkımız buna rağmen sisteme oy verdi.  AK Parti bu seçimde oy kaybetti. Rize’ye baktığımızda yine AK Parti’nin kaybı var. Burada MHP adayı Serkan Birben oylarını yükseltti, kendisini kutluyorum” dedi.

Sistemin takipçisiyiz

Yeni bir sistemin Türkiye’de kurulduğunu ve sistemin takipçisi olacaklarını belirten Kazmaz “ Demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Bu sistemin demokrasiye ne katacağını göreceğiz, Adalet ve hukuk yönünden neler getirecek, neler götürecek çok iyi takip edeceğiz. Bu sistemin Türkiye’ye uyumlu olmadığını söyledik. Ancak halkımız sisteme oy verdi.  Bu sistemin çoğunluğun sesi olmayacağını düşünüyorum. İnşallah yanılırız” dedi.

Demokratik yarış oldu

CHP Adayı Remzi Kazmaz Rize’de demokratik ortamda bir seçim süreci yaşandığını belirterek “ Rize Emniyet müdürlüğü adil yönetimi ile baştan sona seçim sürecini iyi yönetti, kendilerini kutluyorum. Halkımız böyle istedi, saygı duymak gerek. Biz eksiklerimizi iyi görerek sahada olmaya devam edeceğiz. Kendimizi daha iyi anlatacağız. Sahadan hiç çıkmadan sürece devam edeceğiz. Ben verdiğim sözlerimin arkasındayım. İster Rize halkı beni vekili olarak görsün, ister avukat olarak. Rize’nin ve Rizelinin yanında yer almaya devam edeceğim. ÇAYKUR un, çay üreticisinin, Derelerimizin savunuculuğunu yapmaya devam edeceğim. Rize’de muhalefetin alasını yapacağız. AK Partili adayların sözlerini ne kadar tutacağını iyi takip edeceğiz, onlara ne kadar ulaşabileceğinizi de iyi takip edeceğiz” dedi.

CHP’nin emrindeyim

Kazmaz konuşmasında Muhalefet olarak CHP içinde değişim olacağını, bireysel menfaatlerin bittiğini belirterek “ Kazmaz olarak CHP’nin emrindeyim. CHP’den geçmişte aday olanlardan destek göremedik, tabii bu durum bizi üzdü. Adaylık sürecimde kimsenin önünü kesmedim, bunu kendilerine de sorabilirsiniz. İsmail Saymaz benim dostumdur ve kendisine buradan teklif gitmişti, ancak aday olmadı” dedi.

Deniz “ Geri adım yok”

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz ise iyi bir seçim süreci yaşadıklarını farkındalık yarattıklarını belirterek “ AK Parti ciddi bir oy kaybına uğradı. Biz yolumuza devam edeceğiz.  Asla geri adım atmayacağız ve yolumuza devam edeceğiz. Eksiklerimizi ortaya koyarak çok daha iyi çalışacağız” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE