• 28 Mart 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

“ İmza atmaya değil iş yapmaya geldim”

-Rize Valisi Kemal Çeber, 53 Gazeteciler Derneği yönetim kurulunun ziyaretinde önemli mesajlar verdi.

“ İmza atmaya değil iş yapmaya geldim”

-Rize Valisi Kemal Çeber, gazetecilere “ Ben masada oturup imza atan vali olmak istemiyorum, ben Rize ye iş yapmaya geldim. Masa başı benim işim değil, asla ben demem, biz demeyi tercih ederim. Cumhurbaşkanımızın iline katkı sağlamak istiyorum. Boş oturmayı sevmem ve boş işlerle uğraşmak istemem” dedi.

RİZE: Rize Valisi Kemal Çeker’i ziyaret eden 53 Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Vali Çeber’e başarı dileğinde bulundu.

Son kararname ile Rize’ye atanan Kemal Çeber’i ziyaret eden 53 Gazeteciler Derneği Yönetim kurulu ve bazı üyeleri Vali Çeber’e başarı dileğinde bulundu.

    53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak Vali Çeber’e “ Bizler sadece deklanşöre basan, haber peşinde koşan gazeteciler değiliz. Bizler Rize ve Rizeli’nin menfaatlerine çalışan Rizeli gazeteciler olarak bizlere hizmet etmeye gelen insanları omuzlarımıza taşımayı biliriz. İlimize hizmet eden ve Rizeli için çalışan her insan bizim için değerlidir. Bugüne kadar 15 vali ile çalıştım. Sizler 15’inci valisiniz. Bunlardan sadece 3-4 tanesi aklımda ve diğerlerini hatırlamak bile istemiyorum. Bazı valilerle kavgalarım bile oldu. Sizlerin hizmet için geldiğinizi biliyoruz. Her türlü desteği vermeye hazırız. Bizlerin doğduğu yer burası ve ebediyete uğurlanacağımız yer de burası olacak. Bizlere hizmet eden, Rizeliyi önemseyen herkes bizim için değerlidir” dedi.

Rize Valisi Kemal Çeber ise “ Ben oturmaya ve sadece önüme gelen evrakları imzalamaya gelmedim. Ben Cumhurbaşkanımızın memleketine katkı sağlamaya geldim. Asla ben demedim. Biz demeyi tercih ederim.  Yapacaksak birlikte yapacağız ve Rize için önemli projelere imza atmak istiyorum.  Rizelilerin silaha düşkünlüğünü biliyorum. Silah dosyası imzalayarak boşa zaman kaybetmek istemiyorum. İlçelerimiz ile birlikte tüm ilimize hizmet etmek istiyorum ve bu hizmeti yaparken asla ben değil, biz demeyi tercih ederim” dedi.

     Ziyarete konuşan Gazeteciler ise Rize’nin zor bir il olduğunu bireysel isteklerin fazla olabileceğini ve Cumhurbaşkanının memleketinde hizmet etmenin zorluklarından bahsettiler. Bazı gazeteciler ise silahın Rize için bir tutku olduğundan söz ettiler.

      Ziyarete 53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak, yönetim kurulu üyeleri DHA temsilcisi Aytekin Kalender, Arzu Erbaş, Bayram Ali Sarı, Mustafa Yücel Yazıcı, Fikret Karabulut, Eski Valilik Basın ve Halkla ilişkiler Müdürü Hamit Suyabatmaz, İHA muhabiri Hasan Fehmi Demir, TRT Rize temsilcisi Meyrem Şışman, Gündoğdu Gazetesi Yazı işleri müdürü Orhan Yazıcılar katıldı.

  

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE